torstai 28. helmikuuta 2013

Voihan viikset!

Heippatirallaa!

Nyt ollaan vakavien asioiden äärellä! Kyse on nyt meinaan viiksistä! Eikö omat viikset kasva? Kadehditko toisille nenän ja suun välille ilmestyvää karvoitusta? Ei hätää, ongelmaasi on ratkaisu! Meiltä Glitteristä löydät hyvän valikoiman korvaamaan puuttuvaa karvoitusta. Meiltä löytyy jokaiselle sopiva väri ja malli joita voit vaihdella vaikka pitkin päivää. Parasta näissä edullisissa malleissa on se, että voit napata mukaasi vaikka useamman ja jos oikein hurjaksi rupeat voit laittaa kerralla yllesi useammatkin viikset. Tai voit tehdä niinkuin minä ja käyttää samanaikaisesti 15 erilaista viiksituotetta! ;)


Oon jo pitkään halunnut esitellä mun viiksikokoelman teille ja tässä se nyt vihdoin olis; mun iki oma viiksiperhe muutamalla lainalapsella ;) Oranssi pikkusormus sekä kaksi kaulakorua (alanurkassa pikkuviiksiä sisältävä kaulakoru sekä ylhäällä oikeanpuoleinen kaulakoru) on ainakin vielä toistaiseksi mun hellässä hoidossa, mutta palautuvat kyllä huomenna takaisin muiden adoptoitaviksi. Itse harkitsen tuon vasemman ylänurkan viiksikaulakorun hopeisen version kotiuttamista mustan kaveriksi... Luulin jo lunastaneeni korun kaksoisveljen, mutta oon ilmeisesti vaan silitellyt häntä hellästi töissä :)


Aika huikee viiksivärisuora, eikö? Multa Tosin puuttuu tästä värisuorasta se musta versio joka kerkesi jo meiltä loppua, mustan kaverin ulkomuoto ilmeisesti hurmasi myös muut uusia pikkuisia etsineet ja minä myöhästyin. Onneksi hätä ei ole tämännäköinen, mustia versioita on tulossa lisää! Ostin tietty heti tuon pinkin ja mintunvihreän version ja olisin ostanut heti myös mustan ja hopean, mutta valitettavasti en huomannu heitä ilmeisesti pienen koonsa takia, onneksi kerkesin pelastaa hopeisen version omaan huomaani :)


Loppuun vielä tämmöinen hassunhauska yhteisposeeraus kaikkien viiksieni kanssa :) Kuvaaja (herra kaukosäädin) ei muistanut huomauttaa etteivät korvikset näy mihinkään reuhkan alta eikä kahden sormen sormuksetkaan sieltä kuvan ulkopuolelta näy, mutta näin monen lapsen kanssa on varmaan mahdotonta koittaa saada hyvää tilannekuvaa ;) 

Viikset on musta hyvä esimerkki mun ajatusmaailmasta liittyen pukeutumiseen ja asustamiseen. En oo koskaan halunnu ottaa kaikkea liian vakavasti ja tykkään valita päivän lookin pieni pilke silmäkulmassa. Ja mikäs sen mukavampaa kun voi ite hymyillä koko päivän tuijotellen omia viiksiään ja todennäköisesti samalla piristää muutaman muunkin päivää niillä viiksillä.  Tai kuvitella, että ne muutkin hymyilee niille viiksille eikä niiden virnuilevalle kantajalle ;)

Ei muutakun viiksekästä loppuviikkoa!

<3:llä Viivi

2 kommenttia:

  1. mää en oo ainakaan viä hiffannu näitten viiksien ideaa mutta toi viiksivärisuora/sormushomma on aika kiva :)

    VastaaPoista
  2. Onneks kaikkien ei tarvii tykätä kaikesta vaan jokaselle löytyy se oma juttunsa :) Mua pistää vaan hymyilyttämään noi viikset ja viikset on just passelit mulle kun en tykkää ottaa kaikkea ihan niin vakavasti :)

    VastaaPoista