sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Asennetta loppuviikkoon

Moikka kaikki!

Ensinnäkin nyt on luvassa sellaista asennetta ja meininkiä tälle sunnuntaille, hyvä että kyydissä pysyy!

Kuva Iltalehti
Alotetaan onnittelemalla Krista Siegfridsiä uuden musiikin kilpailun voitosta ja Suomen edustamisesta Euroviisuissa! Kristalla jos kellä on asennetta ja hän on hyvä esimerkki siitä, että kun vaan tarpeeksi tekee duunia niin kyllä ne unelmat voi oikeasti toteutua! Ei muuta kuin hirmuisesti tsemppiä Euroviisuihin, Team Glitter kannustaa Team DingDongia! <3 Kaikille Krista-faneille myös semmoisia terveisiä että ensi viikolla on tulossa tänne meidän  blogiin juttua Kristan vierailusta Glitterissä! Jotkut tarkkasilmäisimmäthän on muuten saattanu bongailla Kristalla aikaisemminkin paljonkin meidän tuotteita mm. promokuvissa ja musavideoilla, mutta tässä asussa Kristalta löytyy kaksi kappaletta meidän helmirannekoruja ja tässä nähtyäni nää kuvat mä ainakin haluun testata tommosta rannekoruröykkiötä missä on yhdistetty klassisia helmiä sekä kunnolla väriä! 

Kuva Iltalehti
No tässä on kanssa semmoinen mimmi, jolta ei asennetta puutu! Ihanalta Diandralta löytyi lauantain uuden musiikin kilpailun finaalin esiintymisasusta ainakin meidän mustakultainen iso niittirannekoru ja kultainen leijonakaulakoru Art Decosta sekä kultainen strassisormus! Niin kuin oon jo aikaisemminkin kirjoittanut oon viime aikoina diggaillu paljon kullan ja mustan yhdistelmää ja tää kuva vaan lisää sen innostuksen kertaa sata! Jos Kristalta tuli inspistä kokeilla kerralla paljon rannekoruja niin kyllä Didi inspiroi käyttämään kerralla mahdollisimman montaa sormusta ;)

Kuva Uino

Uino oli käynyt Polhemilla tarkastelemassa kevään uutuuksia ja sieltähän näyttäisi löytyneen vaikka mitä! Suurin osa näistä tuotteista on jo saapunut myymälöihin, mutta esimerkiksi nuo muutamat puhelinkuoret odottavat vielä saapumistaan! Ensin on ihanaa kun on alennusmyynnit, mutta niitten jälkeen on vielä mukavampaa kun tulee kaikkia uusia kevään uutuksia ja värejä ja vihdoinkin alkaa tuntua siltä, että kyllä se kevät (ja kesä) sieltä vielä tulee! Mä löydän tästä kuvasta ainakin yhdet korvikset, rannekorun ja sormuksen minkä jo omistan ja löytyyhän tästäkin kuvasta monta ihailun kohdetta kuten esimerkiksi nuo pitkät ketjukorvikset sekä kuvassa vähän huonosti näkyvä hopeinen kaulakoru!
Kuva Tickle Your Fancy
Raw Blackiin kuuluva näyttävä kaulakoru tuo taas vähän lisää särmää kiharoiden ja persikkaisen bleiserin kaverina! Tää näyttää muuten aika makeelta printtipaidan kaverina, oon aatellu tästä korusta, että tää vaatii parikseen jotain tosi simppeliä ainakin yläosalta toimiakseen, mutta hyvinhän toi passaa tämmöiseenkin kokonaisuuteen, vois vaikka itsekkin vähän mallailla tätä päälle ensi kerralla töissä...

Kuva Polka Dots
Jonnalla on kaulassaan jotain huomattavasti sirompaa, melkein jopa huomaamatonta korua tämän hetken statement-kaulakorutrendiin verrattuna! Tämä pieni ja suloinen aitohopeinen kaulakoru on hyvä lisä silloin kun kaipaa jotain pientä yksityiskohtaa tuomaan sitä kuuluisaa jotain, muttei kaipaa mitään sen suurempaa. Näin pieni kaulakoru sopii varmasti asuun kuin asuun, ja vaikkei olisi aikaisemmin käyttänytkään hirveästi koruja on tällaisestä söpöläisestä hyvä lähteä liikkeelle! Tässä kaulakorussa on siis kaksi sydäntä, isompi ja pienempi kiinni toisissaan, joten tän korun symboliikkakin on aika kaunista! Kaksi erikokoista sydäntä voisi kuvata hyvin esimerkiksi kahta parasta kaverusta tai miksei vaikka pariskuntaakin ja siksi tää on muuten aika hyvä ystävänpäivän lahjavinkki varsinkin kun meillä on vielä ystävänpäivään asti -20% kaikista sydänkoruista! Että vink vink vaan niin ;)


Kuva One of Beauty's Daughters
Duvessan ostoksista mun oma ehdoton lemppari on noi pöllökorvikset! Erilaisia pöllökoruja onkin viime aikoina näkynyt tosi paljon ja musta tuntuu että meiltä loppuu kaikki pöllökorut tosi nopeasti! Tällä viikolla tuli muuten tosimakeita pöllösormuksia, kannattaa käydä hakemassa omansa heti ennen kuin ne loppuu! Earcuffit on edelleen rock ja tykkään tän earcuffin pitkästä ketjusta ja niiteistä, sama koru löytyy myös Uinolta kirkkaan hopeisena!

Toi hiusklipsi on yks meijän suosituimpia hiustuotteita heti nutturavalkin jälkeen ja se on kyllä näppärä kapistus vaikka vähän lyhyemmillekin hiuspituuksille, tää tuote passaa esimerkiksi myös mun hiuksille jotka ylttää niukin naukin olkapäälle, mutta todellakin tää toimii myös pitkässä tukassa! Tervetuloa vaan rohkeasti kokeilemaan omaan päähän. :)  Kaulakorusta sen verran, että muistaakseni oon nähnyt just tän korun Hanskin kaulassa myös, joten voisin sanoa, että toi on yks Hanskin suosikkeja :)

Kuva Lainahöyhenissä
Glitterin blingikaulakoru on päässy arvokkaaseen seuraan ;) Tää on yksi mun lemppareita meidän blingikaulakoruista, tykkään pitää tätä ihan perus arkisen neuleen kaverina ja löytyyhän tää koru myös Focus of Fashionin Sallalta käytöstä :)

Kuva Just My Imagination
Tässä on hyvä idea siitä että kaulakorut passaa myös kauluspaidan kauluksien alle jolloin koru vain vähän pilkottaa kaulusten alta, mutta tuo silti vähän lisää sitä jotain, tämän piikkikaulakorun tapauksessa vähän lisää asennetta asuun! Meiltä löytyy myös toinen samantyylinen piikkikaulakoru jossa yhdistyy kulta ja hopea ja siihen löytyy myös ainakin korvikset samaa sarjaa, jotka näkyvät tuossa Uinon kuvassa tässä aikaisemmin! Mitä oon tietoinen muotimaailman mullistuksista niin näyttäisi noi erilaiset niitit olevan aika kuumaa kamaa myös tänä keväänä ja kesänä! 

Kuva Starry Eyes
Jos silti haluaa kokeilla jotain muutakin kaulakorua kauluspaidan kaveriksi on kauluskoru hyvä vaihtoehto! Noissa niittikoristeissa on siis pinssikiinnistys ja ne on erittäin helppo tapa saada sitä kuuluisaa asennetta lisää asuun kuin asuun. Tässä kauluskorussa on se etu verrattuna lyhyeen kaulakoruun, että tämän kauluskorun ketjut tulevat vähän alemmas ja sitä kautta vähän enemmän esille.


Melkein jo unohdin tällä viikolla ilmestyneessä uudessa Trendissä vilahtaneen Glitterin Iphone 4S/4GS läppäkotelon! Läppämalli on kyllä sinällään kätevä kun se suojaa takakuoren lisäksi myös itse näyttöä. Tätä koteloa löytyy luonnonvalkoisen lisäksi hennon vaaleanpunaisena sekä aina tyylikkäänä mustana. Hinnasta vielä sen verran, että hinta on 11.90€ joten kuvatekstissä on suuren suuri 0.05€:n heitto :P

Mulla on takana ihan superkiireinen viikko ja nyt aattelinkin jatkaa tätä sohvalla röhnöttämistä ja jättää semmoset touhuumiset kuten siivouksen huomiselle vapaapäivälle... Saatan ehkä käydä näiden kuvien innoittamana tutkimassa noita omia korulaatikoita ja kokeilla vähän erilaisia sormus ja rannekoruyhdistelmiä ;) Mites teidän viikko meni? Katoitteko uuden musiikin iltavuoroa ja jännitittekö kotikatsomossa oman suosikin kohtaloa?

Ensi viikkoon! :) 

<3:llä Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti