torstai 21. helmikuuta 2013

Art Deco

Heippa taas kaikille!

Ois taas aika julkasta päivän tyyli ja tänään se on muodostunut meidän Art Deco-trendin ympärille, johon kuuluu mustaa, kultaa, graafisuutta ja jadenvihreää! Vihreä on yks tön kevään trendikkäimpiä värejä, lähes kaikki vihreän sävyt on nyt in! Mintunvihreä, neonvihreä ja juuri se jadenvihreä on semmosia värejä mitä löytyy kaikkialta! Ite kuitenki päädyin kuitenki siihen, että yhdistän vaan kultaa, mustaa ja ripauksen valkoista väriä :)


Kaulassa mulla on käytössä kolme erilaista kaulakorua päällekkäin. Tykkään käyttää useampaa pienempää kaulakorua samanaikasesti ja yleensä mulla on lähes samanpitusia kaulakoruja kaikki, mutta tänään päätin lisätä kahden pitemmän kaulakorun kaveriksi yhden lyhyemmän kaulakorun :) Kaulan sijaan päätin kuitenkin satsata käsikoruihin...


...Nimittäin käytössä oli kaksi sormusta ja kaksi rannekorua! Kuvassa vasemmalla puolella on käytössä valkokultainen sormus, joka mulla on myös mustahopeisena, toi sormus on just passelin kokonen ja sopii jokaseen asuun! Kuten tarkkasilmäisimmät saattaa jo huomata löytyy ranteesta sama mustakultainen näyttävä niittirannekoru, joka löytyi myös Diandran ranteesta Uuden musiikin kilpailun finaalissa! Oikeassa kädessä on musta nyöritetty rannekoru joka kieputetaan ranteen ympäri kolme kertaa. Sormessa on huippu kahen sormen sormus, jossa on yksinkertainen musta kivi. :)Korvista multa löytyy myös Art Decoon kuuluva makee korvis! Tykkään tän korviksen graafisesta muodosta ja tietty tosta mustavalkosesta värityksestä joka näyttäis myös olevan yks tän kevään isoimpia trendejä! Parhainta näissä mun koruissa on kuitenkin se, että eilen on alkanut tarjous kaikista Art Decon koruista ja asusteista ja kaikki Art Decon tuotteet on nyt miinus 30% alkuperäsistä hinnoista! Tähän sarjaan kuuluu muun muassa Hanskin torakka kaulakoru, Tatjan rannekoru ja sekä Diandran kaulassa UMK:n finaalissa nähty leijonanpää kaulakoru!

Nyt mä meen mussuttamaan vähän iltapalaa :) Mukavat illanjatkot kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti