tiistai 12. helmikuuta 2013

Tervetuloa kanta-asiakasiltaan!Hei ja tervetuloa Pre-Valentine kanta-asiakasiltaan nyt keskiviikkona 13.2.2013 kello 17 alkaen!

Iltaa vietetään kaikissa Glittereissä ja tarjolla on myös pientä naposteltavaa ja juotavaa :) Parasta illassa on kuitenkin Find Hidden Heart- kilpailu! Jokaiseen myymälään on piilotettu vähintään 5 yllä olevan kuvan näköistä sydäntä, joiden arvo on löytäjälleen 10€! Mä oon jo muutaman päivän ajan miettiny, että mihin kaikkialle ne sydämet vois piilottaa... ;) Tavallaan harmi, että oon ite työvuorossa, oisin niin halunnu olla itekkin ettimässä niitä sydämiä! Ei muuta kuin ajoissa vaan paikan päälle etsimään sydämiä! Vaikkei piiloja löytyisikään on meillä tietty vielä huippuja tarjouksia huomenna; Toinen todella hyvä tarjous on tuo meidän ihailtu korurasia nimittäin huomenna illalla saa sen tarjoushintaan vain 25€! Ja jos ennestään ei löydy tarpeeksi täytettä korurasiaan niin kantisillan toinen huippu tarjous on kaikki sydäntuotteet 2 yhden hinnalla ;)
Aattelin vielä listata muutamat viime hetken lahjavinkit ja alotetaan näistä saippuoista. Saippua on siitä kiva lahja, että se on semmonen loppuunkäytettävä lahja, joka ei jää turhaan nurkkiin pyörimään kellekkään. Tämmönen koristeellinen saippua on myös siitä kiva, että sitä ei ite välttämättä tulis ostettua, mutta tommonen sydänsaippuakin kerkeää kyllä ilahduttamaan pitkään siinä lavuaarin reunalla, varsinkin jos sitä ei raaski käyttää ;) Ja pikku vinkki kaikille; vaikka tossa yhessä saippuassa lukee kiss me- en kuitenkaan suosittele pussailemaan saippuaa, vaikka se saattaakin tuoksua hyvälle en usko että se maistuu kovin herkulliselle ;)
Jokaselta naiseltahan pitäis löytyä käsilaukusta tämmönen näppärä taitettava peili joka on aina mukana ja nyt on pakko sanoa, että en oo kyllä nähny missään mitään söpömpää peiliä kun tää sydänpeili! Tätä sydänpeiliä löytyy kolmessa eri värissä kirkkaana, vaaleanpunasena ja punasena. Mun oma suosikki on tietysti se pinkki asenteella jos kerran söpöillään niin söpöillään sitten kunnolla ^__^
Ihanan herkullisen värisiä ja tuoksusia huulikiiltoja on tullut meille ystävänpäivän kunniaksi myyntiin! Tää on kiva semmonen pieni lisä sujautettavaks sinne kaverin lahjapakettiin. Tää on myös hyvä vaihtoehto jos on paljon kavereita ja haluu ostaa jokaselle jotain pientä. :) Musta toi punanen spiraali huulikiilto näyttää ihan semmoselle kolmiulotteiselle ruusulle.
Musta tää puhelinkuori idea on ihan huippu! Musta on kiva että vanhoja tuttuja juttuja päivitetään tarpeen tullen nykyaikaan ja tää on hyvä esimerkki siitä! Mulla ainakin on ollu monet erilaiset bestiskorut monen eri ystävän kanssa nuorempana ja vaikka mä en ehkä enään käyttäiskään bestiskorua niin tälle kyllä lähtisin jos osaisin valita, että kuka mun kavereista on eniten mun bestis! Tietty ois hyvä, että molemmilta löytyis se Iphone 4S/4GS mihin nää kuoretkin käy, mutta se nyt on semmonen pikkujuttu eiks vaan ;)


Upean lahjan viimeistelee tyylikäs paketointi! Yläpuolella on esitelty meidän kolmea eri mallia olevat lahjapakkaukset. Mukana on usempaa eri kuviota ja erilaisia värejä, joten eiköhän sieltä löyty jokaiselle sopiva paketti! Kahta ylempää lahjarasiaa voi käyttää jatkossa vaikka korujen säilytykseen silloin kun ne eivät ole käytössä, aika näppärää eikö! Tollasen rasia vois melkein ostaa vaikka itelle ihan siihen säilytystarkotukseen ja kaipa sitä ystävänpäivän kunniaksi saa sinne jotain täytettäkin ostaa? ;)
 Joko ootte ostanut kaikki ystävänpäivälahjat vai oletteko tulossa vasta huomenna ostoksille?

<3:llä Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti