maanantai 4. helmikuuta 2013

Viikko käyntiin blingillä

Heippatirallaa!

Se ois uus viikko lähteny käyntiin taas! Aattelin jakaa teijän kanssa mun juhlavampaa asua viikonlopulta!


Mekko on viime kesän lomareissulta Amsterdamista pienestä vintagepuodista! Rakastan vanhojen vaatteiden fiilistä ja sitä että samanlaista (ei todennäkösesti) tuu missään juhlissa vastaan! Tässä mekossa yksityiskohtana on toi vyötärön strassikoristelu sekä mekon pääntie on erikoinen, niin en halunnu laittaa tämän mekon kanssa kaulakoru vaan panostaa isoihin korvakoruihin sekä hiuskoristeeseen!


Oon fiilistelly tätä hiuskoristetta heti sitä lähtien kun se tuli meille. Siinä on takana hiusklipsi, joten se on helppo laittaa minne tahansa kohtaan päätä. Ite pidän sitä useimmiten korostamassa toispuoleista hiusta, mutta tykkään pitää hiuksia myös pinneillä kiinnitettynä taakse ja laittaa tämän hiuskoristeen peittämään sen pinnimäärän :D Uskon että tää toimis myös nutturan kaverina tuolla takana, mutta eipä mun hiukset vieläkään riitä nutturaan..Tässä hiuskoristeessa on muuten bonuksena vielä rintaneula takana, joten sen saa koristeeksi myös rintaneulan tapaan piristämään yksinkertasta mekkoa!
Nää korvikset on ehkä ensimmäiset isot blingikorvikset mihin oon silmäni iskenyt... Tykkään näissä korviksissa siitä, että vaikka nämäkin on todella näyttävät korvikset ne ei kuitenkaan kimaltele liikaa koska tässä korviksessa on "avointa tilaa" sen sijaan että se olis tupattu täyteen timantteja!


Ranteessa on oikeasti 3 erillistä ohutta rannekorua, joita tykkään pitää joko yhdessä tai erikseen. Pidän usein myös koko ranteen täydeltä erilaisia rannekoruja, ja nää blingiversiot toimiikin hyvin sellaisessa setissä, jolloin ne tuovat lisää juhlavuutta koko asuun. :) Isoja sormuksia rakastan, ja mulla onkin lähes jokapäivä joku iso sormus sormessa. Näitä strassiversioita pidän myös usein ihan yksittäisenä statement sormuksena arkisen vaatetuksen kanssa, yleensä oon sitä mieltä, että more is more, mutta mitä tulee juhlakoruihin arkikäytössä niin silloin less is more :P

Ei muutakun kimaltelevaa alkuviikkoa kaikille!

<3:llä Viivi

2 kommenttia:

  1. Voi miten hurmaava look! Ihana asu ja asusteet kyllä viimeistelevät kokonaisuuden niin kauniisti <3

    Mukavaa viikonloppua sinulle! :)

    VastaaPoista
  2. Voi paljon kiitoksia Noora kommentistasi! Se on jännä miten pienistä asioista jonkun asukokonaisuuden onnistuminen voi olla kiinni!

    Oon pahoillani että huomasin tän vasta nyt, mutta onhan se viikonloppu taas nyttekin menossa vielä muutaman tunnin joten ei muutakun huippua viikonloppua sinne kanssa! :)<3

    VastaaPoista