keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Tuunausvinkki: Pääkallohuivista pääkallomekko

Vastapäisen kerrostalon katolla neonkeltaisiin huomioliiveihin pukeutuneet miehet lapioivat ahkerasti katolta lunta alas, ikkuna on kastunut märäksi räntäsateesta ja torin laitamilla ihmiset tarpovat eteenpäin kumisaappaissa. Kaikesta tästä räntätalvisäästä huolimatta selviydyin myymäläämme asti sukat melkein kuivina ja tahaton wet look -muotoilu hiuksissani. Ohittaessani huivitelineen ilmeeni kirkastui ja sukatkin tuntuivat hetken aikaa täysin kuivilta. Mieleeni tuli viime kesä, festarit ja ihanat ystävät joiden kanssa niillä kävin.


Jos minulta kysytään omia suosikkeja Glitterin tuotevalikoimasta, tämä huivi on ihan kärkipäässä. Huiveista tämä on ehdoton suosikkini.

Ja nyt se on tullut jälleen meille myyntin!


No miksi se on sitten niin ihana?
- siinä on pääkalloja
- siinä on sulkia
- siinä on sulat ja pääkallot samassa <3
- pääkallot ovat juuri oikeanlaisia (ei liian lapsellisia, ei liian kammottavia eikä liian hymyileviä)
- huivi on iso ja muhkea
- mustavalkoisuus
- se että se on meiltä eli omaa työpaikkaa pääsee taas hehkuttamaan kavereille ;)

En osaa oikein käyttää pieniä ja ohuita huiveja, iso ja muhkea sen olla pitää kuten herkkupäivän suklaadonitsi. Tämä on kokonsa puolesta juuri Se Oikea.Muhkeassa ja isossa huivissa on myös etuna se, että sitä voi muunnella moniin eri käyttötarkoituksiin.

Viime kesän loppupuoliskolla huivi muutti Jyväskylässä musiikkifestareilla muotonsa neljän hakaneulan avulla mekoksi. Helppoa kuin mikä: jalkaat napakat mustat sukkahousut/legginsit ja yläosaksi pitkä musta toppi johon huivi pyöritellään ympäri. Asetin itse kuvion niin, että suuret mustat siivet jäävät kylkieni kohdille. Jotta pönkkövaikutelmalta vältyttäisiin voi mekon jättää toiselta puolelta pidemmäksi ja tehdä sinne siipimäisen "sivuhelman" rikkomaan linjaa. Näin mekkoon tulee heti mielenkiintoa lisää :). Jalkaan sujahtivat mustavalkoiset ballerinatennarit joissa oli hopeiset pääkallot (eivät valitettavasti löydy kuvattuina). Odotan innolla että pääsen ne taas kaivamaan ullakon kätköistä, tule kesä jo!


Kummoisia asusteita tämä mekko ei juurikaan kaipaa. Toisessa kädessä on festariranneke ja toisessa läjä myöskin viime vuonna Glitteristä ostettuja euron rannekoruja. Tein varmaan Suomen ennätyksen niiden oston suhteen, 55kpl... Ohups!


Suurta muhkeaa huivia voi käyttää myös huppuna tuulisina sekä vilpoisina päivinä. Yhdistä esimerkiksi yksinkertaiseen mustaan t-paitaan tai mustaan pitkähihaiseen.


Kun mekko on näyttävä ja graafinen, laukuksi suosittelen valisemaan tällöin napakan ja suht simppelin laukun joka tukee asua väriltään ja tyyliltään. Tämä laukku toimittaa samalla myös sormuksien virkaa :).

Tämä laukku on myös viime vuodelta. Odotan innolla mitä kaikkea uutta ihanaa laukkua meille on tulossa kevään/kesän lähestyessä! Niitä ei voi olla koskaan liikaa.

Eihän? No ei!

<3:llä Tracy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti