keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Moimoimoimoi!

Valtaisan hyvää päivää vaan kaikille. Tänään onkin kauan odotettu vapaapäivä, joka käytetään luonnollisesti työjuttujen hoitoon. Paino sanalla luonnollisesti, hehe.

Mukaan remmiin lähtee siis tämmöinen sosiaalisuutta ja naurua harrastava elämänilonen pohjoisen vahvistus Oulusta. Valokuvaus, musiikki, estetiikka, maailman tutkiminen ja spontaanit teot ovat lähellä sydäntäni, ja jos yhteen lauseeseen voisi mun elämänfilosofian mahduttaa, olisi se luultavasti "tärkeää elämässä on tomaatti leivän päällä".

Okei, siirtyäksemme tomaateista tähän hetkeen ja blogiin, heitän tiskiin ensin kuvan itsestäni jotta tiedätte kuka allekirjoittaneen tekstien takana oikein pyörii.Roolini blogissa on erinäisten blogiyhteistöiden ja valokuvaustuotosten julkaiseminen sekä muut ennalta määrittelemättömät aiheet. Tulen luultavasti postaamaan asteikolla hyvin säännöllisestä hyvin epäsäännölliseen, mutta postaamaan kuitenkin.
Ylle koottu muutama kuva, joista ehkä käy ilmi tyyliseikkoihin ja omiin mieltymyksiini viittaavia asioita. Jälkimmäisessä luonnollisesti tunnustan väriä ;) ps. tuo kultainen leijonakaulakoru on tällä hetkellä yksi lempiasioitani maailmassa.

Pidemmittä puheitta tervetuloa minunkin puolestani seurailemaan Glitterin meininkiä! Stay tuned!

Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti