sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Hiuspinnit haastava hiusruuvi


Glitter-myymälöiden hiusseinille ovat uutuudet saapuneet jälleen isolla ryminällä ja joka kerta uutuuksien joukossa löytyy ainakin yksi joka on kirkkaasti ylitse muiden.

Viime vuonna puhelinlankaponnarit ja hiusvalkit (lue hiusdonitsit) saivat kansan päät pyörälle, ja tämän vuoden hittituote tulee ehdottomasti olemaan yläpuolella näkyvä kiero kaveri :). Jo alkaneen huiman alkusuosion todisti jo viime viikonloppu, sillä nämä kierot kaverit loppuivat nimittäin jo kesken meidän lippulaivamyymälästämme Forumin Glitteristä!

Tavaralähetti juuhhuuu me odotellaan jo malttamattomina sinua tuomaan näitä lisää :)!

Kansainvälisesti tämä mysteeripinni tunnetaan nimellä Hair Screw, mutta näin somalaisittain me kutsumme sitä hiusruuviksi. Uuh!Minä itse en henkilökohtaisesti pidä tuhannen ja yhden hiuspinnin kampauksista. Tiedättehän, upeaakin upeampi iltakampaus tai jopa arkinen suttukampaus johon menee pinnejä kuin turisteja hiihtolomalla Lappiin.

Hiuspinnien saaminen kampaukseen oikein voi myös olla hankalaa ja niiden pysyminen näkymättömänä on oma taiteenlajinsa. Mikäli tekniikka ei ole täysin hallinnassa, voi kampaukseen saada upotettua kymmeniä hiuspinnejä eikä lopputulos muutu yhtään paremmaksi - päinvastoin tila alkaa loppumaan ja hiuspinnit työntävät toinen toistaan niskasta ulos. Isoja määriä hiuspinnejä on myös rasittavaa kantaa mukana säilyttämisestä nyt puhumattakaan.

Mutta mitä näillä hiusruuveilla nyt siis tehdään? Näillä voi tehdä melkein mitä vain, käytännössä ne korvaavat hiuspinnit ja hengettömät/mummopinnit/kampauspinnit. Vain mielikuvitus on rajana :).

Tässä vielä Hanskin kanssa tehty kuvatutoriaali French Twist -tyylisestä kampauksesta joihin saisi helposti uppoamaan monia hiuspinnejä ja hiusvälineitä, mutta pysyy nyt kasassa kahdella hiusruuvilla. 1. Rullaa hiukset pystysuuntaisesti myttyyn


2. Ota yksi hiusruuvi ja työnnä se avoimet kärjet edellä kampauksen paksuimpaan kohtaan kiinni ja pyöritä/ruuvaa hiusruuvia sen jälkeen myötäpäivään.


3. Näin hiusruuvi ikään kuin porautuu kampauksen sisään kiinnittäen hiusten kaikki kerrokset itseensä ja pitäen kampauksen kiinni. Helppoa!4. Tadaaa, valmis! Eikä yhtään hiuspinniä päässä :)! Ainoastaan hiusruuvi ja aikaa tähän meni ehkä noin kymmenen sekuntia?


Yhdellä ruuvilla tehty pieni twistaus tuomaan piristystä muutoin auki roikkuvaan tukkaan.


Lopuksi vielä yksi look missä Hanski teki otsahiuksiin yhdellä hiusruuvilla pienen sykerön.

Hiusruuvien kanssa tosiaan vain mielikuvitus on rajana :)!


Hiusruuvien pakkauksen takapuolelta löytyy ohje Hanskin tekemään tutoriaaliin (ylin kohta) ja myös kaksi muuta ohjetta jotka ovat vain tosiaan pari ohjetta monen ohjeen joukossa. Kahdella hiusruuvilla voi tehdä myös ponnarin, eli kohta hiuslenkkejäkään ei tunnut tarvitsevan muistaa kantaa mukana.

Ohjekuvan alimmaisena löytyy ohje nutturakampauksen kiinnittämiseen ilman hiuspinnejä. Testasin tätä itse lauantaina työkaverini hiuksiin ja kyllähän se vaan toimi, ihan uskomatonta :D.

Nyt jatkan sunnuntaita Alice In Wonderland -elokuvan parissa ja odotan jännityksellä yöllä alkavaa Oscar -gaalaa :). Punaisen maton korukimalluksia ja kampauksia ei vaan voi skipata.

<3:llä Tracy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti