sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Glitteriä sunnuntaihin

Helou!

Se ois taas se aika viikosta, että pitäs kasata yhteen näitä Glitter-bongailua! Jos just sä satut huomaamaan Glitterin koruja tai asusteita jossain niin sen saa vaikka linkittää kommentteihin! Ja ylipäätään ois mukavaa saada vaikka kommenttejakin piristämään tätä bloggailua! Mut ei muutaku menoks!

Kuva Focus on Fashion
Jo viimeviikolla täälläkin blogissa vilahtanut instagramkuva Focus on Fashionin Sallan timantti statement-kaulakorusta näkyi asukuvissa tällä viikolla. Ei voi mitään, edelleen tykkäilen ihan sikana tosta trendistä yhdistää arkinen neulepaita ja mahollisimman överi kaulakoru! Tässä on vielä kivasti vähän kimalletta neuleessakin, kyllä se Glitteriä olla pitää ;)

Kuva Just My Imagination
Blingiä löytyy myös Just My Imaginationin Jannilta ja justiinsa samalla tyylillä on yhdistetty näyttävä kaulakoru yksinkertaseen arkiasuun! Kun mukaan on lisätty arkinen neuletakki ei kokonaisuus näytä liikaa bileasulta! 

Kuva Just My Imagination
Pakko oli vielä lisätä tää ihan mielettömän ihana tunnelmakuva tästä kaulakorusta vanhan karttapallon päällä! Tossa kaulakorussakin kun on semmosta sopivaa vintage-fiilistä niin tää kuva näyttää ihanan ajattomalta, vielä kun muuttais tän mustavalkoseks! :)

Kuva Hello, stranger
Ja sitte meidän omalta tytsyltä, Hello, strangerin Marialta löytyy paljonkin meijän tuotteita, niinkun varmaan kaikilta meidän muiltakin työntekijöiltä :P Tässä kuvassa on karvahattu sekä vyö, molemmat vielä alesta, joten kipinkapin shoppailemaan jos innostuit, säkällä saattaa vielä löytyä liikkeistä! Tässä on myös hyvä esimerkki siitä kuinka muutama asuste muuttaa tyylin täysin! Oisko tää asu ihan tylsä ilman tota hattua ja vyötä? Tai kuvitelkaapa tähän asuun vähän blingiä tai niittejä ja pääkalloja! Kyllä ne asusteet on ihmeellisiä ;)

Kuva Hello, stranger
Kuinkakohan monelta meidän työntekijältä löytyy tää niittirannekello? Täähän löytyy ainakin Tracyn ja allekirjottaneen jemmoista... Tääkin on varmaan shoppailtu jo loppuun, mutta tää on hyvä esimerkki siitä miten rannekellokin toimii enemmän asusteena ja kellotaulu on vaan hyvä bonus :)

Kuva Ence Boo
Sitte vähän asennetta peliin! Superilla Encellä on käytössä varmaan yhtä paljon meijän koruja kun meijän työntekijöilläkin! Tästä kuvasta löytyy toi pääkallo puhelinkuori Iphone 4S/4GS:lle ja toi hopeamusta helmirannekoru. Aina kun meille tulee jotain uutta pääkallokorua niin heti tulee mieleen ihana Ence!

Kuva More To Love
Kuva More To Love
More To Loven Mimmiltä löytyy kans tosi usein meijän korviksia ja tällä kertaa löytyy Peace-korviksia kaksin kappalein, puisena ja metallisena ja ekassa kuvassa näkyy myös musta puinen ristikaulakoru! Luulisin, että tällä viikolla saapuneet uudet Bohemianin korut kelpais varmaan Mimmillekkin :) Ruotsin blogin kuvista voi vilkasta vähän miltä ne uutuudet näyttää!

Kuva Uino
Uinolta löytyy meidän supersuosittu timanttinen avainkaulanauha joka myydään aina loppuun kun niitä saapuu uus erä! Toi avainkaulanauha on kyllä tosi näppärä enkä yhtään ihmettele sen suosiota! Tätä kaulanauhaa on ollu mustan lisäksi ainakin valkosena, sinisenä ja pinkkinä. Näitä on menny monenikäsille ihmisille, erilaisille työpaikoille; kauppoihin, sairaaloihin, kouluihin ja toimistoihin! Tää on taas aika hyvä esimerkki saada vähän glitteriä arkeen ;)

Kuva Naag
Kuva Uino
Earcuffit on ollu tällä viikolla suosittuja! Vähän erilaiset mallit löytyy Uinolta sekä Naagin Jannelta! Viimeaikoina kaupoissa kierrellessä on tullu pistettyä silmään, että noi ristit ja niitit on kyllä niin tän kevään ja kesän juttu! Earcuffit on hyvä tapa saada jotain pientä lisäasennetta muuten yksinkertaseen asuun ja mun mielestä ne toimii parhaiten toispuoleisen kampauksen kanssa!

Ne ois nyt viikon bongailut taas tässä, ens sunnuntaina sitte lisää bongailua!

<3:llä Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti