lauantai 16. helmikuuta 2013

Krista kävi kylässä

Viime viikolla Helsingin City Centerin Glitterissä vieraili ihastuttava, hymyilevä ja rock-henkinen nainen, jonka ympärillä leijaili kimaltelevaa tähtitomua. Myymälä täyttyi positiivisella energialla, kun Krista Siegfrids kävi katsastamassa kevään kuumimmat uutuudet ja valitsemassa niistä omansa.


Krista nousi Suomessa julkisuuteen kilpailtuaan Voice of Finland -televisio-ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella Michael Monroen tähtivalmennattavana. Ohjelman jälkeen ja sitä ennenkin on riittänyt menoa ja meininkiä, sillä menevä nainen on ehtinyt ennen tuoretta soolouraansa laulaa rockia coveryhtyeissä ja esiintyä muun muassa Svenska Teaterin Play Me -musikaalissa.

Pitkäaikainen unelma euroviisuedustajuudesta kävi viime viikolla toteen, ja Krista kävikin shoppailukierroksella Glitterissä ihan vain pari päivää ennen h-hetkeä, eli Uuden Musiikin Kilpailun (UMK) finaalia, jonka hän voitti. Seuraavaksi vuorossa onkin sitten Malmössa järjestettävä Eurovision 2013 -laulukilpailu, johon hän UMK:n voittaneena pääsee edustamaan Suomea.

Hopea ja rock ovat kaksi sanaa, jotka Kristan omasta mielestä kuvaavat hänen korumakuaan parhaiten. Koruilla saa koreilla ja leikkiä, mutta usein asusteissa on hyvä olla jokin yksi pääkohta, johon voi kiinnittää katseen. Samalla vältyvään joulukuusimaiselta vaikutelmalta, vaikka koruilla tai asusteilla liioiteltaisiinkin.


Tästä ajattelutavasta hyvä esimerkki on Marry Me -musiikkivideon lopussa ja useissa Kristan pressikuvissa (yllä) näkyvä kimalteleva ristikorvakoru. Hänellä ei nimittäin ole musiikkivideolla morsiamena esiintyessään muita koruja kuin kristallinen ristikorvakoru, joka on itseasiassa hankittu aikoinaan City Centerin Glitteristä. Sopivaa ja tarpeeksi näyttävää korvakorua ei tuolloin aluksi meinannut löytyä, mutta lopulta ristikaulakorusta muokkaamalla saatiin Kristalle juuri sellainen korvakoru kuin hän oli toivonutkin.

Kristalla on aina esiintyessä hieman pilkettä silmäkulmassa eikä häntä todellakaan voi kutsua tosikoksi. Marry Me -kappaleen sanoituskin on humoristinen ja kappaletta on tituleerattu mediassa muun muassa "hääralliksi" tai "häärallatukseksi". Tosissaan voi tehdä töitä ja esiintyä, mutta ei totisena.


Glitterissä shoppaillessaan Krista intoutui esittelemään myös Euroviisu-kynsiään, joissa riitti kimalletta, asennetta ja tientenkin "dingdongia". Koko ajan löytyi uusia tapoja asustaa Euroviisu-kynsiä. Myymälästä löytyi myös Kristan kauniisiin kynsiin yhteensopiva iPhonen-kuori ja rokkimimmille sopiva niittilaukku.


Kristan hiukset ovat yleensä esiintyessä aina auki, ja jos niissä on jokin kampaus, se on yleensä erittäin "rock". Vaaleiden kutrien joukkoon eksyi sovitettavaksi Glitteristä löytynyt pinkki hiusraitalisäke, ja Euroviisu-kappaleeseen sopivasti olihan sitä myös tiaraakin sovitettava samalla uuden hiuslookin kanssa. ;)


Lopulta löytyi useampikin muovikassillinen uusia koruja ja asusteita niin keikoille kuin vapaa-ajallekin. Kiitos Krista Siegfridsille vielä kerran piristävästä visiitistä. Nyt se on todistettu, olet aivan yhtä iloinen ja energinen livenä kuin tv-ruudussakin. Glitter toivottaa onnea Euroviisuihin ja yleensäkin menestystä uralla!


ps. Onneksi ihan vain HIEMAN tarttuva se Marry me -kappaleen "ding dong". Olen hoilottanut sitä suihkussa jo viikon ajan. Anteeksi naapurit.

<3:llä Hanski

3 kommenttia:

  1. Jee! Krista on aivan ihana ja energinen pakkaus ♥ Rakastan häntä, ja minäkin olen laulanut Marry Me - kappaletta jo aika kauan ps. suihkussa tietenkin ;)♥

    VastaaPoista
  2. Ja vielä, mitä tuo niittilaukku maksaa? Aivan ihana! ♥ Minäkin haluan tuollaisen! ♥ Olen hirveä niittifani ;)♥

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, toinenkin suihkulaulaja!! :) Niin ja niittifanille tiedoksi, että se kuvan niittilaukku maksaa 29,90 €.

    VastaaPoista