torstai 14. helmikuuta 2013

Kanta-asiakasillan tunnelmia


Moikka vaan kaikille ja oikein hyvää ystävänpäivää kaikille Glitterin ystäville!<3 Meillä vietettiin eilen kaikissa Suomen Glittereissä Pre-Valentine kanta-asiakasiltaa ja koska meillä kaikilla oli niin mukavaa niin aattelin jakaa meidän tunnelmia teillekkin! Kenties kuvista löytyy tuttuja naamojakin ;) Illan koristelut kruunasi nuo aivan ihanat sydämenmuotoiset ilmapallot! Mäki haluun järjestää jotkut söpöt teemabileet, jotta voin ostaa kotiin tommosia ilmapalloja ^_^


Kieli valuu poskelle kun katseleekin tätä Myyrmannin kuvaa tarjoilla olleista minimuffinsseista, oli meinaan todella herkullisia! En kestä miten sulosia voi jotkut leivokset olla ^_^ Tällä kertaa me saatiin kantis-iltoihin nämä herkut valmiina, mutta edelliseen kantisiltaan meikäläinen leipo itse semmosen määrän muffinsseja ettei sen jälkeen oo yhtään tehny mieli leipoa muffinsseja... Nyt taas noi eiliset oli niin herkullisia, että josko sitä vaikka viikonlopun kunniaksi saisi taas aikaseksi leipoa :P


Kantisillan aikana on näyttänyt olevan niin paljon säpinää, että ei oo kuvaajakaan kerennyt kattoa onko horisontit suorassa ;) Vilinää ja vilskettä näyttäis olevan täälläkin liikkeessä! Meillä oli Lahessa yksi meidän vakkariasiakas tyttö kaverinsa kanss tullut vartavasten paikanpäälle jo vähän ennen viittä etsimään niitä piilotettuja sydämiä, kun hän oli nähnyt Demissä mainoksen, ja kyllähän se oma sydän sieltä etsinnän jälkeen löytyi! Terkkuja vaan sinnekkin jos satut lukemaan ;)


Liikkeiden mallinuket oli stailattu kevään muotivärien mukaan Forumissa sekä Zeppeliinissä! Oikein tyylikkäitä neitejä molemmat! Tykkään erityisesti tuosta Zeppeliinin mallinuken huivista hameena, jossa on käytetty samantyylistä ideaa kuin Tracyn eilisessä huivista mekoksi-postauksessa!


Mun oma suosikki tältä kantis-illalta oli todellakin tämä suuren suosion saavuttanut Find Hidden Heart-kilpailu ja meillä olikin työntekijöiden kanssa suurta hupia ensin koko päivän miettiä, että mihin ne sydämet piilotetaan ja sitten illalla seurailla sitä tarkkaa sydämien etsimistä ;) Musta tää oli niin hauska idea, että tätä pitää kokeilla ehkä joskus uudestaankin! Tää vois olla myös hauska jekku noille työkavereille, että piilottas joskus vaikka jonkun ohjelappusen joka pitäis sitte löytää ;)


Lahdesta löytyi innokkaita uusia clubilaisia! Nämä tytöt käyttivät paljon aikaa myös sydämen etsimiseen ja niinhän siinä kävi, että tytöt löysivät yhden sydämen, jolla he ostivat kaksi erilaista bestiskorua yhteisellä päätöksellä :) Valinta taisi olla vaikea, mutta kyllähän ne mieleiset korut sieltä lopulta löytyi! Terkkuja tytöille!Mikkelissä oli ollut Find Hidden Heart- kilpailun lisäksi oma kilpailu, jossa sai äänestää omaa suosikkikorusettiään! Koitan tässä miettiä kumpaa olisin äänestäny jos ois pitäny, mutta ehkä tällä hetkellä kallistuisin enemmän tuon oranssin puoleen, koska värinä se muistuttaa siitä taivaalla möllöttävästä auringosta ja lämpimistä keleistä jotka toivonmukaan on pian edessä :) Ei tuo mintunvihreä värinä ole silti yhtään huono häviäjä!


Tässä Zeppeliinin myyjän Kaisa-Marin tyylikäs ystävänpäivä look johon kuuluu 7 kappaletta tämän kevään kuumimpia asusteita; sydänilmapalloja! Kevään trendivärit pinkki ja punainen suorastaan loistavat tässä asukokonaisuudessa! Ilmapallot ovat kevyitä ja tuovat todella näyttävän lisän asuun kuin asuun. Rohkeimmat sitovat sydämet kiinni punaisella kiharretulla lahjanarulla, tuoden samalla tähän asuun vähän särmää ;)


Lopuksi haluan toivottaa teille tällä sulosella cupcake-kuvalla vielä kerran kaikille oikein mukavaa ystävänpäivää!<3 Muistakaa myös kertoa niille ystäville kuinka tärkeitä on myös kaikkina muina päivinä, ja kyllä mä luulen että ne ystävät ansaitsee lahjoja myös muinakin päivinä kuin vain kerran vuodessa! ;)

<3:llä Viivi

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä hauska ilta - ja herkullisia kuppikakkuja !

    terv. vikan kuvan ottaja ;)

    Satu

    VastaaPoista
  2. No todellakin oli herkullisia kuppikakkuja, meenkin tästä sunnuntain kunniaks vähän leipomaan.... :D Kiitti vielä kuvasta! -Viivi

    VastaaPoista