lauantai 23. helmikuuta 2013

Vaihtelua ponnariin

Niinkuin monet ovat huomanneet valloillaan olevasta trendista nimeltä hair cuff tai ponytail cuff, jolla voidaan tuunata vanhat tylsät ponnarit uuteen uskoon. Näitä on jo monta vuotta näkynyt maailman hiusmuodissa esim. muotiviikoilla ja monilla laulajilla. Viime vuonna ne rantautuivat kuitenkin vasta Suomen markkinoille ja ensimmäiset mallit myytiin samantien loppuun. Nyt niitä löytää jo jos jonkin mallisena ja monissa eri väreissä. Joitakin malleja on saattanut jo jotkut bongata aiemmin blokista, ainakin Viivin hiuksista.

Ponnarin paikkaa vaihtamalla saa myös kivaa vaihtelua. Metalliset cuff:t ovat siitä kivoja, että niitä pystyy taittamaan enemmän hiusten ympärille. Näistä monet sopii vielä todella hyvin kampaukseen, kuten toisessa kuvassa oikealla, jossa on letitetty hiukset toiselle puolelle laitettu cuff:lla kiinni. Koska neonvärit ovat tänä keväänä ja kesänä taas in, niin tottakai niitä löytyy myös näissäkin. Etenki tossa mustassa tukassa noi on niin loistavia. Niitit ja pääkallot löytyy myös tietenkin näistä. Alla kuvasatoa meidän hair cuff valikoimasta.

  

     
      
     


Tosta viimosesta on tarkoituksella monta erilaista kuvaa, sillä se on saranan takia aivan super näppärä ja toimii myös hainhampaana hiuksissa. Molemmilla malleilla on pitkät hiukset, mutta nuo sirommat ponytail cuff:t sopivat myös lyhyempään lettiin. Itsellänihän on melkein olkapäille ylettyvä tukka ja kotiin olen taluttanut noista pääkallon sekä niitti cuff:n.

Joko ootte ostannu omanne? Millasia malleja haluisitte Glitteristä löytää?

-Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti