perjantai 8. helmikuuta 2013

Tähti idea!

Jes!! Saan kunnian olla ensimmäinen vieraileva tähtönen blogissa. Täällä mennään vuoroin myös vieraissa :) Tää tähti on syttyny Glitterille jo hyvin monta vuotta sitten, eikä sammu ihan heti. Perjantain kunniaksi postaan pienen idean poikasen myös teille luettavaksi. Monet varmasti samaistuu siihen tunteeseen, kun hiuksia kasvattaa, mutta ne ei vaan kasva! Tai siltä ainaki tuntuu, kun se ei tapahdu niin nopeasti kuin haluaisi. Mä elän tätä vaihetta just nyt. Mulla on ollu monta vuotta sitten vaalea pitkä tukka, joka lyheni lyhenemistään. Vielä viime kesänä mulla oli oikea puoli täysin siili. Siihen verrattuna täähän on suorastaan pitkä. :)

Sain idean eräänä syksyisenä iltana töistä palattuani ja seuraavana päivänä oli pakko testata heti ensimmäisenä töihin mennessä. Ja se oikeesti toimi!! Samana päivänä kotiutin kaikki tarvittavat tuotteet ja varasin ajan kampaajalle hiusten värjäämiseen, jonne otin mukaan ponnarilisäkkeen, jotta väri saatiin täysin kohdalleen. Mun hiukset on siitä hetkestä kasvanu aika rutkasti, ei meinaan sillon saanu vielä edes ponnarille. Silloin pinnejäkin meni hieman enemmän hiusten taakse vetämiseen. Saanen esitellä nutturan, joka on hiustenkasvatuksen bad hair dayn pelastus. Tähän tarvitset pidemmän ponnarilisäkkeen, nutturavalkin, kamman ja pinnejä. Nutturan sivuun on helppo laittaa myös joku koriste, jolla saa siitä heti juhlavamman.


Toi pinnipaketti on aivan super näppärä. Ei tarvi ostaa kaikkia tarvittavia pinnejä erikseen. Näitä on sekä ruskeana että mustana. Mä valitsin luonnollisesti mustan, sillä se ei kamalasti erotu letin väristä. Ootteko muuten ikinä ajatellu, että noita perus "mummopinnejä" monet pitävät väärin päin? Kyllä!! Valmistautukaa totuuteen. Niitä käytetään aaltopuoli alaspäin, jolloin päässä oleva väkänen toimii ns. aurana ja aallot pitävät hiukset tukevammin paikallaan. Koittakaa ja ihmetelkää. Satuin mainitsemaan eräälle asiakkaallemme paremmasta käyttötavasta ja tänään hän tuli silmät kirkkaina kertomaan, kuinka paras neuvo oli. Jo löystyneetkin pinnit pitivät kuulemma hiukset täydellisesti paikallaan.  Nutturalisäke syntyy - ota nutturavalkki ja hiuslisäke. Työnnä ponnarin kohta valkin reijästä toiselle puolelle, jaa hiukset tasaisesti valkin ympärille ja kiinnitä parilla pinnillä hiukset valkin takapuolelle. Pieni suihkautus hiuslakkaa, joka lähtee kampaamalla pois. Ja avot lisäkenuttura on valmis. Itse säilytän nutturaa ponnarilisäkkeen laatikossa pinneineen päivineen, näin se kulkee siististi mukana ja aina käyttövalmiina. 


Itse aina tupeeraan hieman hiuksia, ennenkuin laitan ne kiinni taakse. En pidä henkilökohtaisesti siitä, että hiukset menevät päätämyöten. Laita pinnit niin, että ne jäävät nutturan alle piiloon, näin saa myös kiinnityspintaa itse nutturalle. Mulla ainoastaan korvan takana heti olevat pinnit jäävät näkyviin. Asettele nutturan sopivaan kohtaan keskelle päätä ja laita pidemmillä hengettömillä pinneillä (pakkauksessa ylin malli) kiinni eri puolilta nutturaa niin, että toinen piikki menee nutturaan ja toinen hiuksiisi. Lyhyemmillä hengettömillä saa viimeisteltyä, mikäli joitain suortuvia jää sojottamaan. Olen myös pitänyt nutturaa ylempänä sekä toisella puolella niskassa, näin saa hieman vaihtelua. Hiuslisäkkeen voi pestä ihan vaikka fairylla ja antaa kuivua itsekseen sekä muistaa kammata joka kerta kun irrottaa sen valkista. Omani on ollu aivan älyttömän kovassa käytössä ja on edelleen kuin uusi, pidänkin siitä hyvää huolta.Ylemmissä kuvissa toi näyttää super mustalta, mutta on täysin saman värinen kuin kahdessa alemmassa kuvassa olevat hiukseni. Mitä ootte mieltä?

- Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti