tiistai 5. helmikuuta 2013

Oman sydämen asialla

Ystävänpäivä lähestyy ja kaupungin katukuva muuttuu hiljalleen sydänvaltamereksi. Punaiset sydämet vilisevät silmissä, ja kohta ei enää muuta näekään kuin punaista.

En itse perinteisesti kuulu niihin ihmisiin, jotka pitävät usein sydänkoruja, mutta nyt minusta on alkanut tuntua siltä, että tarvitsen ystävänpäiväksi ehdottomasti itselleni punaisen, pinkin, vaaleanpunaisen tai muun hempeän värisen sydämen killumaan kaulaani. Olen mennyt söpöydestä sekaisin. Niin ja kun nurkissa ei ole pyörimässä omaa (osto-orjuutettavaa) miestä, jonka voisi laittaa puolestani tälle sydämen asialle, on tärkeä valinta suoritettava ihan itse.

Päätin lähestyä tätä kyseistä sydänkohtaustani maltilla, eli kartoitin Forumin Glitterin sydänkorutilanteen ennen kuin päätin, mikä on juuri minulle sopivin sydän. Ajattelin, ettei sydänasioissa pidä hätäköidä.


Ensin silmäni kiinnittyivät metalliseen, kauniiseen ja koukeroiseen sydänkaulakoruun, joka erottautui kaikesta hempeästä ystävänpäivämassasta. Tässä sydämessä on syvyyttä. Huomasin samalla asennevammani sydänkoruja kohtaan aivan turhaksi, sillä pikkuhiljaa löytyi useampikin potentiaalinen kaulaan (tai korviin) ripustettava yksilö.


Sydämiä tarkastellessani tajusin kuitenkin, että koko ystävänpäivän korusuunnitelmani oli muuttumassa aivan liian vakavamieliseksi. Miksi ystävänpäiväkorun tarvitsisi olla "epäysäri", jotenkin tyylineutraali, jonkun muun kuin oman maun mukaan mietitty tai yleisesti hyväksyttävä sydän? Mistä olin edes keksinyt, etten alustavan laatuisesti pidä sydänkoruista? Tietenkin taustalla saattaa olla jokin trauma teinivuosilta silloin, kun sydämet olivat se ainoa oikea valinta delfiini- ja sudenkorentokorujen lisäksi. Delfiineille ja sudenkorennoille annoin muutama vuosi sitten uuden mahdollisuuden. Miksi en siis söpöille sydämillekin?

On ihan vain jokaisen oman sydämen asia, millaisen ystävänpäiväkorun itselleen valitsee. Saa tietenkin olla myös vakavien, tyylipuhtaiden tai pelkistettyjenkin sydänten ystävä. :)


Käänsin oman sydänsuunnitelmani nurinpäin ja tein lopulta villin valinnan. Nappasin nopeasti alla olevan kuvan tulevista ystävänpäivän korvakorustani ennen kuin aikuinen ja tosikko minäni ehti pyörtää päätökseni. Nyt leikitään koruilla, ja koruilla ei ole ikärajaa, ainakaan omasta mielestäni. Saa nähdä, kenelle annan toisen puolikkaan tästä sydämestä.


Haluan myös muistuttaa kaikkia siitä, että ennen ystävänpäivää Glittereistä saa 20 % alennusta kaikista sydänkoruista. Kipin kapin katsastamaan, millaisia vapaita ja vielä ostamattomia sydämiä on tarjolla. Niin ja saa niitä sydämiä ostaa toki lahjaksikin... Taidan huomenna tehdä vielä toisen kierroksen Forumin Glitterissä ja ostella vähän ystävänpäivälahjoja. ;)

Sydämellistä viikon jatkoa!

<3:llä Hanski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti