keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Nail Polish by Glitter / Glitterissä uusia kynsilakkoja


Oi tätä riemunpäivää! Olen jo kauan odottanut uusien kynsilakkojen saapumista Glitteriin ja viimein tämä odotus on ohi :).

Olen meikki-intoilujen ohella myös kynsilakkafriikki ja moni luulee että "en minä taida ostaa enempää kynsilakkoja kun niitä on valmiiksi jo yli 250..."-heittoni on vitsi ja noh ei se ole :D. Innostun herkullisista kynsilakoista aina, ja nyt kun Glitteriltä löytyy ihan omat kynsilakat niin täytyihän näitä päästä heti testaamaan ^___^.

...Työmielessä siis ihan vaan köhkröhöm.

Mutta jaarittelut sikseen, käydäänpäs kurkistamassa mitä kaikkea Glitterin uudesta kynsilakkavalikoimasta nyt löytyykään:
Kukkuu sanoi Magic Mint

Candy Twist on herkku sävy, mutta sille on hyvin hankalaa keksiä mitään virallista ja hienoa sävytermiä. Mutta nämä varmaan kuvaavat tarpeeksi hyvin: ranskanpastillin se pinkki karkki ja vanilja-mansikkasmoothie.

Magic Mint -sävystä tulee kyllä minttu mieleen mutta en sanoisi sitä itse mintuksi. Miellän itse mintun enemmän vihertävämmäksi, tässä on enemmän sinisyyttä mikä tekee siitä enemmän otun hammastahnamintun tai babybluen.

Cotton Candy nimenä kertoo jo paljon. Tumman purkkapallopinkki ja vadelmasmoothie tulevat ensimmäisenä mieleen.


Glitterilakat läääh <3

Electric Violet on violetti glitterilakka. Seassa on muutamia pienenpieniä siniseen siftaavia hippuja, minkä näkee tarkasti katsomalla suorassa auringonvalossa. Violetti sävy näyttää kuvassa tummemmalta kuin on, on siis hyvin kaunis kirkas (ei kuitenkaan neon) violetti. Pakko kokeilla heti seuraavalla lakkauskerralla kun suuri violetin fani olen :).

Carat Gold on ihan mieletön kaunotar! Lakassa on sekä isoja kultaisia lastuja että pieniä kultaisia glitterihippuja. Tämä on pakko testata esimerkiksi mustan kynsilakan kanssa!

Sky At Night sävyssä on paljon pieniä turkooseja ja sinisiä hippuja. Yllättäjän tästä tekee se, että lakassa on myös fuksianpunaisia hippuja! Se tekee lakasta jännittävän eikä missäännimessä tylsän.


Oma suosikkityylini on käyttää glitterkynsilakkaa kynnenkärkien koristelemisessa liukuvärjäystyyliin. Vasemmanpuoleisessa kuvassa liukuvärjäystä ensin tavallisella lakalla ja lopuksi vedin päälle violettia glitterhilelakkaa tuomaan säihkettä. Jälkimmäisessä kuvassa töpötin kynnenkärjeet meikkisienen avulla kokonaan pelkällä sinisellä glitterlakalla ja tein kivat tähtikuviot Konad-leimasimella.


Velvet Red on klassinen tumma punainen jolla viimeistelee juhlalookin.

Orange Fizz on nätti lämpöinen oranssi. Ei neonoranssi vaan semmoinen kaunis porkkanasävyinen.


Ebony Black on lyhyesti ja ytimekkäästi musta :D. Jättää kynnelle nätin kiiltävän pinnan.


Clear on kirkas lakka jota voi käyttää sellaisenaan tai sitten aluslakkana/pohjustuslakkana ennen värilakan levittämistä kynnelle. Käyttipä värilakkaa miten usein tahansa (joka päivä tai kerran pari vuodessa) kannattaa pohjustuslakka levittää kynsille aina. Aluslakka estää värilakan väripigmenttien imeytymistä kynteen eli kyntesi eivät muutu kirkkaimmankaan neonlakan jälkeen kellertäviksi.

Mikä uutuuskynsilakoista on sinun suosikkisi?

<3:llä Tracy


2 kommenttia:

  1. Apua mitä ihania kynsilakkoja!!! Joudun varmaan kotiuttamaan ton Cotton Candyn ja noi glitterlakat myös, ihanaa päästä huomenna vihdoin takasin töhin kuolailemaan näitä!

    VastaaPoista