tiistai 26. maaliskuuta 2013

Vierailevat Tähtisilmät!

Pohjoisen ylpeyden, Starry Eyes-blogin sydän Sita Salminen piipahti tovi sitten myymälässämme yhteistyön alkajaisiksi. Mitään emme suunnitelleet ennalta, kutsuimme vain bloggaajan käymään kylässä, ja tyttösellä olikin jo visio valmiina.

Sita on kova kauluspaitojen fani ja etsinnässä oli pääasiassa statement-tyyppinen kaulakoru, jota olisi helppo yhdistellä erilaisiin kauluspaitoihin.
Löydettiin tuo kaulakoru pienoisen etsinnän jälkeen, ja enempää ei sitten tarvinnut etsiäkään. Sita rakastui koruun ensisilmäyksellä, heitti korun kaulaan ja kaulaan se myös jäi. Musta koru on helppo yhdisteltävä ja tämä nimenomainen yksilö on täydellisesti laskeutuva "nivelisyytensä" ansiosta. Kaiken kaikkiaan melkoinen 5/5!

 

Välillä oli päiviteltävä blogin Facebook-sivua.


Blogin lukijoille lähti myös arvontaan Sitan valitsema korusetti. Voi pojat, omassa pienessä mielessäni olin kiitollinen siitä, etten itse joutunut valitsemaan kaikkien tuotteidemme joukosta vain muutamaa. Valinta oli vaikea.

Arvontaan valikoitui loppujen lopuksi seuraavanlainen setti:Sita valitse itselleen kaulakorun kaveriksi kultaisen ranneketjun, sormuksen sekä hopeiset ristikorvikset.

Kuva: Starry Eyes


Alla Sitan blogista muutama poiminta, joissa vilahtaa meidän korujamme.

Kuva: Starry Eyes

Kuva: Starry Eyes

Kuva: Starry Eyes
Kuva: Starry Eyes
Kuva: Starry Eyes

On mukavaa tehdä yhteistyötä ihmisen kanssa joka hymyilee auringon kanssa kilpaa! Kiitos siis ihanalle Sitalle. <3 Yhteistyömme jatkuu edelleen joten tulette näkemään häntä varmasti jatkossakin.

Käykäähän kiikaroimassa Sitan kaunista virtuaalipäiväkirjaa! Kuvien linkeistä pääsee suoraan blogin ääreen.
Starry Eyes löytyy myös Facebookista.

Loppuun päivän asiaton osuus.

Allekirjoittanut yritti olla kajoamatta karkkeihin.

Ihanaa kevään jatkoa ja aurinkoisia päiviä! Pysykäähän linjoilla!

Julia

1 kommentti:

  1. Hahah ihana tuo viimenen kuva!! :D Hyvin kyllä on onnistunu tuo statement korun valinta, aivan superhyvä :)

    VastaaPoista