lauantai 23. maaliskuuta 2013

Avajaishulinoita

Tällä viikolla on syttynyt uusi tähti Suomen kartalle. Tämän Glitter tähden löytää nykyään läheltä itärajaa kaupungista, jonne on odotettu tähteä jo vuosia. Onneksi olkoon Lappeenranta ja kauppakeskus Weera, olette saaneet jokaisen naisen unelma liikkeen keskuuteenne. Torstain mies puolista asiakasta lainaten: "Vaimon unelma, mun lompakon painajainen". Mutta mies kiittää, jos vaimo on onnellinen sekä asustettu kauniisti koruilla, huiveilla, laukuilla ja hiustuotteilla. Tässä kuvia viime viikon torstaista lähtien monista kymmenistä pahvilaatikoista avajaisiin.

Todellakin niitä laatikoita oli neljä lavallista. 
Siinä sitte purattiin ja lajiteltiin
Tehty, vielä kun saisi esille.
Melkein
Vielä kilistelyt ennen avaamista.
Valmis
Avajaispäivänä torstaina oli asiakkaille tarjolla kuppikakkuja ja kuplivaa sekä tietenkin Glitter karkkeja. Kuten arvata saattaa, kaikki meni. Tosin viimeinen kuppikakku sai iskun, kun myymäläpäällikkö Jenna heitti sen vahingossa lattialle. Tottakai se tippui tietenkin väärinpäin, ei knu siivoomaan. Vilskettä oli koko päivän ja ajoittain liike oli tupaten täynnä innosta hihkuvia asiakkaita. Voi sitä "oooh", "aah", "ihana", "mie haluun ton", "tää mun on pakko saaha", "toi sopii siulle"määrää, oli meinaan aika valtava, hyvä jos musiikkia taustalta kuuli. Enkä nyt liiottele ollenkaan. Suurin suosikki ehdottomasti oli ihana kännykänkuoret, joita lähti monien tyytyväisten asiakkaiden matkaan. Osa kuorista myytiin liikkeestä jo loppuun torstain ensimmäisinä tunteina. Mutta älkäähuolestuko, niitä on tulossa lisää.

Kuppikakkuja ja kuplivaa
Voiko olla herkullisempia värejä?
Iloinen Päivi halusi poseerata.
Tytöt äänestivät kolmesta vaihtoehdosta mieleisimmän korusetin ja osallistuivat sen arvontaan, mahdollisuutena voittaa setti itselleen. Samalla tietenkin liityttiin mahtavia tarjouksia pullollaan olevaan Clubiin.
Kampauspisteellä loihdittiin kampauksia sekä opastettiin niiden käytössä. Tässä yksi päivän aikana syntyneistä nutturoista, jota koristaa kaunis hopeinen hiuskampa.
Ah, minkä värisiä kukkia. Taitaa olla pakko allekirjoittaneenkin sellainen kotiuttaa. Vaan osaisi päättää?!?!
Vaikeita valintoja...
Kevään herkkuja pastellisävyissä.
Täytyyhän sitä myymäläpäällikön järjestellä.
Nämä hukkasivat avajaishulinoissa oman karttansa. Toivottavasti vielä löytyy.
Nyt täytyy ihan kertoa, kun mun sydän oikein heltyi super parhaasta palautteesta, jotka saimme kahdelta ihanalta tytöltä. "Ihana kauppa kertakaikkiaan. Löytyy kaikkea ihanaa! Miun lempikauppa IKINÄ!!! <3 P.S oli eka kerta kun edes kävin Glitterissä ja tykästyin heti. Ainii ja pöllökorut on ihania." "Sikaihania koruja ja muita juttuja. Miun lempi korukauppa IKINÄ!! <3"

Avajaistarjouksena on kaikki tuotteet sunnuntaihin 24.3 asti Osta 3 Maksa 2, lappeenrantalaiset hoi!! Ostoksille siitä!! Vielä ehtii!! Torstaista lauantaihin minä olen kertomassa ja opastamassa teitä hiustuotteiden käytössä. Nykäse hihasta, jos vielä ehdit. Voit osallistua liikkeessä myös arvontaan, jossa voi voittaa oman suosikkisetin kolmesta vaihtoehdosta ihan omaksi. 

P.S illalla tulossa tietenkin joka lauantain hiuspostaus, jolloin perehdytään kampavalkin saloihin.

<3:llä Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti