keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Keväisistä koruista inspiraatiota kynsiin

Moikka Glitterin lukijat! Vierailevana tähtenä täällä tänään Shiny Nail Art -blogin Shiny :) Ideana tässä postauksessa oli, että toteuttaisin lakkauksen inspiroituneena joistakin  valitsemistani Glitterin koruista. Saavuttuani Forumin Glitteriin suunnistin heti kevättä huokuvien pastellinsävyisten korujen hyllyille ja kahmin mukaani vaalean liilan korun jos toisenkin :p Eniten minua ihastutti tuo runsas kaulakoru, jossa roikkui eri kokoisia liiloja ja hopeisia palloja/ helmiä. Seuraavaksi tykästyin isoon ovaalinmuotoiseen sormukseen. Näitä löytyi useampaakin eri sävyä silloin, mutta otin tietenkin samaisen liilan sävyisen. Korviin näiden kanssa valitsin, sormuksen tyyliä mukailevat, aika ajattomat pyöreät korvikset.


Lakkausideoita sain näistä suloisista koruista useampiakin. Kaulakorusta minulle tuli jostain syystä ensimmäisenä mieleen viinirypäleet ja mietin maalaisinko kynteni täyteen vaaleanliiloja ja hopeisia rypäleitä. Testailtuani ja jalostettuani ideaa sitten vähän, tulin siihen tulokseen, että tälläinen runsas ja epäsäännöllinen pilvimani olisi kaikista kivoin ja keväisin vaihtoehto ja tartuin lakkoihini. Ensimmäiseksi lakkasin kynsiini kerrokset läpikuultavaa vaaleanpunaista essie sugar daddyä. Tämä on SE luottolakkani kaikkissa ranskalaisissa ja muissa tälläisissä lakkauksissa, joissa tarvitsen lakkauksen pohjalle luonnollisen värin. Tämän jälkeen aloin maalailemaan erilaisia pilviä kynsiin kolmella eri lakalla. Käytin siis vaalean liilaa essie to buy or not to buy lakkaa, metallista hopeista China Glaze Millenniumia ja valkoista Orly Pointe Blanche lakkaa. Valkoinen väri päätyi näiden hopeisen ja liilan kaveriksi siksi, että se sopi minusta tyyliin parhaiten ja toi kivaa raikkautta lakkaukseen. "Pilvet" muotoilin kynsiin siis ihan vain lakkojen omilla siveltimillä. Lopuksi viimeistelin lakkauksen Seche Vite pikakuivattavalla, joka myös tasoitti kynsien pinnat nätisti.Myös nämä yllä näkyvät käsikorut sopivat mielestäni kokonaisuuten kivasti. Tykkäsin siitä kontrastista, joka tulee yhdistettäessä hennonväristä pehmeää lankaa kulmikkaaseen metalliketjuun. Mitäs pidätte lakkauksesta? Jos teille tulee mieleen kysymyksiä kynsiin liittyen, niin saatte varmaan parhaiten vastauksen laittamalla kommenttinne suoraan blogiini. Tämä on ensimmäinen kerta kun olen tehnyt pilvimanin useammalla kuin kahdella pilvikerroksella per kynsi ja vielä näin että kaikki pilvet eivät ole samansuuntaisia. Olihan tämä lakkaus suhteellisen aikaa vievä toteuttaa useiden pilvikerrosten takia, mutta mielestäni sen arvoinen. :) Nyt kaikki vain kaivelemaan koruvarastoja ja lakkailemaan kynsiä!

Tässä vielä kuva käyttämistäni lakoista:
Essie to buy or not to buy,  essie sugar daddy,
China Glaze Millennium ja
Orly Pointe Blanche

1 kommentti:

  1. Aivan älttömän upeat kynnet ! :) Jes multa löytyy nuo Essien lakat ja myös joku hopea + valkoinen. Täytyy ehdottomasti pitää tämä mielessä kun omat kynnet vähän kasvaa ;)

    VastaaPoista