tiistai 26. maaliskuuta 2013

Vedenalaista part II

Viime tiistaina julkaisin muutaman kuvan upeista turkoosin ja valkoisen värisistä uutuuksista, ennen kuin niitä oli ehditty saada edes kunnolla esille ;) Inspiroiduin väristä niin paljon, että tänään esittelenkin yhden ehdotukseni turkoosi-hopealle korusetille! Eilen eräs rouva-asiakas itseasiassa nappasi molemmat näistä nuorison suosimista käärmekoruista, mistä huomaa että koruillamme ei ole ikärajoitusta suuntaan tai toiseen, mahtavaa :)


Molemmat näistä luikeroista ovat itseasiassa Mid Season Salessa -75% alella! Niiden kaveriksi valikoitui kaksi Bohemian-trendin sormusta, strassein koristeltuja rannekkeita sekä suloinen nahkaranneke jossa hopeisia riipuksia. Glitterin rannekorutarjous on muuten edelleen voimassa, valitse 3 ja saat niistä edullisimman ilmaiseksi! :)


 I love. :)


Jos pidät yksinkertaisemmasta tyylistä, voi jättää rannekorujen lukumäärän minimiin tai käyttää vain yhtä sormusta, ihan oman maun mukaan. :) Taustana koruille on näissä kuvissa ohut, isokokoinen turkoosi huivi (luonnossa hieman vaaleampi), joka on kiva väripilkku esim. perus-kevättakin kanssa!

Lopuksi vielä räpsäys hyllystä kassan takaa. Työkaverini oli asetellut siihen suloisen mintunvärisen kaulakorun (joka nähty mm. minulla täällä :D) sekä ihania, keveitä huiveja (päällimmäinen 7€ tuubihuivi) ja erilaisia rannekoruja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti