keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Tykkää, liity ja inspiroidu

Heippahei, se on Tracy täällä pitkästä aikaan!

Tänään ja eilen minulla oli suunnittelupäivät yhdessä parin kollegan ja yhden aluepäällikkömme kanssa. Kaikki asiat yhteen ynnättynä tänä vuonna 2013 meillä Glitterissä on tapahtunut ja on vielä tapahtumassa vaikka ja mitä jännittävää! Tuskin maltan odottaa edes kaikkia asioita, saatika että pääsemme niistä kertomaan myös kaikille Glitter-faneillemme!

********

Oletteko jo löytäneet Glitterin kaikista internetin ihmeellisistä paikoista? Tehdään pieni kierros!

* Tykkää Glitteristä Glitterin Facebook -sivuilla, koska silloin saat tietoosi kaikkea mahdollista -ja mahdotonta- ensimmäisten joukossa makoisilla kuvilla varustettuna. Lähettäkää meille kuvia koruistanne tai upeista kampauksista, me tykätään :)!

* Glitter clubiin kannattaa käydä liittymässä, niin saat kutsuja Glitterin ihaniin kanta-asiakasiltoihin (herkkuja, juomista, kampauspisteitä, stailausta ja hyviä tarjouksia!) ja clubilaisille on myös omia tarjouksia

* Glitter löytyy myös fiilistely- ja inspiraatiokuvien aarrearkusta Instagramista

Täällä meidän blogissamme on lähitulevaisuudessa tapahtumassa uudistuksia mitä me kaikki bloggaajat odotamme jo innolla! Infoa tulossa myöhemmin :)!


Asiallisena liikenteessä. Huomatkaa jakun kanssa yhteen sopivat iPadin suojakuoret <3


Ranteeseen niittirannekoru, hieman strassia kaveriksi ja lopuksi ylle suihkaus raikasta hajuvettä tuomaan tummaan asuun pirteyttä.

Loppuun vielä kollegani M:n upea DIY -kaulakoru jossa on käytetty Glitterin korujen lisäksi myös kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Kun korun näin piti mies pysäyttää heti sille sijoilleen ja pyytää kuvauskohteeksi.
Do want!

<3:llä Tracy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti