lauantai 30. maaliskuuta 2013

Ei luista, ei varmana

Ensinnäkin hyvää pääsiäistä kaikille teille tasapuolisesti :) Toivottavasti on mahat täynnä hyvää ruokaa ja juomaa sekä tietenkin suklaamunia, jolloin yltäkylläisyyden ällötysoloissa vannoo taas olevansa vuoden ilman niitä. Niinpä niin, mun suklaan syönti jatkuu ainakin viimeistään maanantaina, jolloin saan pussillisen munia. Tämä muna piiloutui eräässä Glitterissä tänään hiuslisäkkeisiin. Löytäjähän sai tietenkin pitää. Mutta, jotta totuus ei unohtuisi, niin tänään on taas hiusaika.


Tämän päivän postaus tulee olemaan hyvin lyhyt, sillä minä unohdin Lappeenrannan avajaishulinoissa tietenkin Macin laturin hotellihuoneeseen ja se on edelleen postissa matkalla kotiin, kun ei ollut torstaina postiluukusta sisään mahtunut. Näin ollen akku alkaa vetelemään viimeisiä hengenvetojaan ennen sammahtamista.

Kuinka moni on huomannut tai kuullut, että Glitteriin on tovi sitten rantautunut kolme erilaista hiustuotetta, jonka sisäpinnalla on silikonia? Niitä on tällä hetkellä kaksi "hainhammasta" sekä yksi hiuspanta. Toistaiseksi kaikkia on saatavana tällä hetkellä ainoastaan mustana, mutta tulevaisuudessa toivottavasti myös muissa väreissä. Näiden tuotteiden sisäpinta on käsitelty silikonilla, jonka ansiosta ne pysyvät hiuksissa liikahtamatta ja tuntuvat jämäköiltä. Ja mikä parasta on erittäin hiusystävällisiä, eivätkä kuluta sitä lainkaan. Hainhampaat ovat kooltaan suhteellisen isoja, mutta silikonin ansiosta ne kestävät myös ohuemmissa tai lyhyemmissä hiuksissa napakasti.
Hiuspannoissa monet kaipaavat hyvin paikallaan pysyviä pantoja, ja monissa niissä on siksi piikkejä. Tässä mallissa ei niitä ole silikonin ansiosta, jolloin se on myös esim. urheillessa turvallisempi. Itselläni on hyvin omakohtainen kokemus siitä. Lapsena pelasin jalkapalloa ja vaadin, etteivät hiukset häiritsisi yhtään silmien edessä. Näin ollen laitoin eräänä päivänä harjoituksiin piikillisen pannan ja voi sitä itkun parahdusta, kun myöhemmin äiti nyppi kyseisiä piikkejä päänahastani. Silloinhan ei vielä tietenkään ollut kumisia malleja myytävänä.

Nämä ovat takuulla hainhampaiden ja pantojen ystäville ehdottomasti paras valinta. Niistä tulee lempihiustuotteitanne, trust me. Koittakaa, jos ette usko!

Hyviä pääsiäispyhien jatkoja ja niitä suklaamunia saa syödä vielä lisääkin.

<3:llä Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti