keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Mustaa metallia

Heippa! Tänään täällä Glitterin blogissa vierailevana tähtenä teille tarinoi Mustaa Kajalia -blogin HeidiB.

On lauantai-ilta, kello lähenee kuutta, asunnoissaan tanssijalka vipattaen ihmiset miettivät mitä sitä laittaisi päälle bilettämään lähtiessä, mutta en minä. Minä istun sängyn reunalla, tuijottelen luomiväripalettejani ja mietin millaisen silmämeikin sitä tekisi. Kun muut rakentavat juhlapukeutumisensa vaatetuksen ja asusteiden ympärille rakennan minä asukokonaisuuden silmämeikin ympärille.

IMG_9253

Joskus kuitenkin käy niin, että koru toimiikin meikin inspiraationa ja lähden rakentamaan meikkiä tarkkaan valittujen asusteiden ympärille. Tällä kertaa tiesin, että haluan ehdottomasti käyttää asusteina Raw Black -malliston haarniskasormusta ja piikeillä somistettua earcuff-korvakorua. Korut vaativat parikseen rokkaavaa silmämeikkiä joka heijastelisi niiden asennetta ja tummaa metallinhohtoa. Kaivoinkin siis metallinhoihoiset palettini esiin ja rupesin hommiin!

IMG_9230 IMG_9209

Silmämeikissä on käytetty mustaa luomiväriä sisä- ja ulkonurkissa, hopeaa luomiväriä keskellä luomea ja tummempaa teräksenharmaata luomiväriä mustan ja hopean rajalla tuomassa meikkiin liukuväriefektiä. Luomivaossa meikkiä häivyttämässä on harmahtavan rusehtavaa mattaluomiväriä ja kulmaluulla valokynää ja aavistus mattavalkoista. Alaluomella on vielä pikkuisen teräksenharmaata luomiväriä ja alavesirajalla katsetta kirkastamassa nudeakajalia. Lisäintensiivisyyttä katseeseen tuo ylävesirajan musta rajaus ja mustalla ripsivärillä kuorrutetut räpsyttimet.

Koska silmät ovat jo yksinään aika dramaattiset päätin meikata huulet aavistuksen persikkaisella nudella ja poskille sudin hiukan aurinkopuuteria ja sipauksen hentoa corallista poskipunaa. Tukan jätin pörröiseksi, vähän tuulentuivertamaksi ja kiinnitin sen hiusneuloilla toispuoleiseksi, jotta korvakoru pääsisi kunnolla esille.

IMG_9197 IMG_9198

Kun seuraavan kerran olet lähdössä ulos ja mietit pääsi puhki miten sitä oikein meikkaisi, käännä katseesi korulaatikkoon ja hae inspiraatiota kaulakorujen, sormuksien, metallien ja korukivien välkkyvästä maailmasta ;) Ties vaikka innostuisit leikkimään väreillä, tekstuureilla ja luomaan ihan jotain uutta ja erilaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti