sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kampauksia sunnuntaihin


Helou! 

Se ois taas aika sunnuntain ja kaikista teknisistä ongelmista huolimatta oon vihdoin saanut tän postauksen kirjotettua ainakin toivottavasti niin että kaikki kuvat on keskellä tätä postausta ja myös niin ettei mistään välistä puutu kuvia... :D Tällä viikolla on muutamat kampausvinkit oikein videoiden muodossa, joten sitä voikin loppuillan fiilistellä niitä videoita ja rynnätä heti huomenna aamusta hakemaan tarvikkeet! Molemmat kampaukset on tosi näppäriä tehdä, eikä niihin kulu paljoakaan aikaa! Mutta ei muutakun mennään asiaan! :)

Kuva Nude
Nude kauneusblogin Erika oli videoinut ohjeen nutturavalkin käyttöön ja tuon videon pääset katsomaan suoraan tästä! Banaaninutturahan on hyvin klassinen kampaus, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hyvä vinkki muuten jos hiusta löytyy omastakin takaa paljon, eikä tarvitse muhkeutta lisää omaan banaaninutturaansa voi kokeilla kieputtaa omat hiuksensa yksinkertaisesti pelkän tavallisen kamman ympäri! Myös ranskalaisena nutturana tunnettuun kampaukseen on helppo lisätä omaa persoonaa korostava koriste rikkomaan liian klassista toimistolookkia. Glitterin ensimmäisen kampausoppaan sivulta 10-11 löytyy timantein koristeltu versio, joka sopii juhlavampaankin kokonaisuuteen. Nutturavalkin sekä muutaman muun pikakampausvinkin löydät täältä ja ilokseni voin kertoa, että pian julkaistaan meidän toinen kampausopas!

Kuva Uino
Myös Uino on julkaissut tällä viikolla hauskan nopeutetun videon nutturan teosta ja sen löydät täältä!
Uinolla on käytössä hiuksilla päällystetty nutturavalkki, joka on hyvä silloinkun omat hiukset riittävät juuri ja juuri nutturan ympäri ja valkki saattaa jäädä näkyviin hiuksien välistä niin tämmöisen valkin kanssa näkyy sen "sienen" sijaan sitten hiuksia. Jos tavallinen valkki meinaa luistaa hiuksista pois voi päällystetystä valkista olla apua, mutta suosittelisin varsinkin pitkähiuksisten kokeilemaan meiltä löytyvää nepparillista hiusvalkkia jossa hiukset rullataan valkin ympärille latvoista aloittaen! Hiuksilla päällystettyjä valkkeja löytyy mustana ruskeana sekä vaaleana ja tavallista valkkia saapui tällä viikolla mustan ja vaalean lisäksi vihdoin myös ruskeana ja punaisena!

Kuvat It ain't hard to tell
It ain't hard to tell-blogin Iines innostui meidän uusista hiuspompuloista jotka on todella hyviä hiuksille suositun puhelinjohtoponnarin tavoin, sillä kummassakaan ponnarissa ei ole metallia, joten ne ovat todella hellävaraisia hiuksille! Kuten Iineskin demonstroi näitä ponnareita voi käyttää myös rannekorun tavoin jolloin etuna on se että tarvittaessa on aina ponnari mukana! :D Näitä ponnareita on saatavissa kolmen kappaleen seteissä useissa eri väreissä ja kaveriksi näille ponnareille kannattaa napata samoissa väreissä olevat hiuspannat!

Kuva Focus on Fashion
Focus on Fashionin Sallan Ihmemaa Oz- inspiroituneessa stailauksessa on käytössä ihan super siisti Max Minin ISO mintunvihreä sormus! Tykkään tästä koko stailauksesta tosi paljon, koska rakastan sitä vaatteiden ja asusteiden mätsäämistä ja tässä kengät ja sormus mätsää ihan täydellisesti! Vaikka stailaus onkin varsin juhlava kun otsapanta sekä rannekoru on strassia ei iso statement sormus näytä olevan eri asusta koska sen värin mätsää kenkiin! Tätä samaa sormusta löytyy kevään hittivärin mintun lisäksi valkoisena, mustana sekä vaaleanlilana! Mun on ehkä pakko ostaa tää sormus mustana ja mintunvihreenä, niin huippu se on! Ainut ongelma on että jos ostan tän sormuksen mintun värisenä tarviin sen kaveriks jotain muutakin mintunvihreetä... :P

Kuva Elämää Venlan silmin
Venlalla on käytössä samat korvikset kun More To Loven Mimmillä (näkyy käytössä mm. tässä postauksessa.) Ristikorut on musta tosi makeen näkösiä muilla ja Glitteristä löytyykin monenlaisia ristejä jokaiseen makuun, mutten ite osaa niitä käyttää niiden voimakkaan symboliikan takia. Vaikka suurimmalla osalla ei käy mielessäkään tämmöiset asiat voin hyvin samaistua Muuttolintuja syksyllä blogin Joannan pohdintoihin ristien käyttämisestä koruina, kaikkea sitä tuleekin ajateltua :D Ehkä mä ristienkin kohdalla joskus muutan mieltäni ja innostun risteistä, mutta tällä hetkellä jätän ne suosiolla muille.

Kuva Elämää Venlan silmin
Venlalta löytyy myös meidän kultanen Hope-sormus! En oo aikasemmin oikeen lämmenny erilaisille yksi sanasille motoille, kuten love, faith ja hope, koska oon pitäny niitä vähän liian kliseisinä mulle itelle käyttöön, mutta niinkuin kaiken muunkin kanssa oon ite viime aikoina alkanu hyvin yllättävästi lämpeämään myös niille... :D Meillä on joskus ollu myös muita kahen sormen sana sormuksia, joista muistan ainakin sanat love ja rock, joista toi rock ois kuitenkin loppupelissä ehkä eniten mua :D

 Kuva Olivia 4/13
Uusimmassa Oliviassa on osunut samalle sivulle peräti kaks meidän tuotetta, Art Decon tupsurannekoru sekä huippumuodikkaat pyöreät aurinkolasit! Meillä oli jo viime kesänä myynnissä pyöreitä aurinkolaseja, mutta selkeästi tänä kesänä ne tulee olemaan vielä suurempi hitti! Oon jo perinteisesti itekkin alkanut lämpeämään näille pyöreille laseille... :P Edelleen tykkäilen mustan ja kullan yhdistelmästä, joten voisin hyvinkin ottaa tuon Art Decon rannekorun omiin kokoelmiin! Art Deco trendihän on muuten edelleen -30% alennuksessa, joten tälle rannekorulle ei jää hintaa paljon mitään enään!

 Kuva Trendi 3/13
Trendissä on meisän upea taittomallinen Max Miniin kuuluva mintunvihreä laukku! Tää malli saattaa näyttää tälleen ihan perinteiseltä, mutta käykääpä ihmettelemässä tätä ihan ite! Tää laukku kun meille tuli uutuuksien joukossa aikoinaan niin jouduin kyllä hetken sitä pyörittelemään että mitäs hitsiä, miten tän saa auki!? :D No lopulta keksin, että vetoketjun tavoin tässä toimii tuo vedin jota liikuttamalla laukku aukeaa tai menee kiinni. Laukku ei muuten aukea ihan kokonaan, mikä on oikeastaan aika hyvä sillä tuollaisen pikkulaukun koko sisällön ulos leväyttäminen on mulle ainakin tuttua kun on tullu täyteen sullostusta pikkulaukusta kaivettua milloin mitäkin... Laukussa on myös toisella sivulla pieni halkio, josta on hyvin näppärä kaivaa nopeasti vaikka vain puhelin tai lompakko avaamatta kuitenkaan koko laukkua. Laukkua saa muuten mintun lisäksi myös valkoisena ja mustana, mutta mun oma suosikki on tämä ihanan raikas minttu!

Kuva Trendi 3/13
Uusimmassa trendissä on käytetty myös meidän korviksia stailauksessa ja tällä kertaa käytössä on mustavalkoiset, mutta kultapohjaiset Art Deco-sarjaan kuuluvat korvikset. Tykkään ite tästä tän kevään graafisista mustavalkoprinteistä ja Vielä kerran muistutan, että Art Deco trendi on vielä hetken aikaa tarjouksessa -30%, eli jos korvikset kolahtivat niin kipin kapin sinne lähimpään Glitteriin lunastamaan ne omiin kokoelmiin!

Kuva Si Moda
Ja lopuksi vielä tulevan kesän fiilistelyä Si Modan reissukuvalla! Upeasti sopii tuo peilipintainen laukku kesäisten värienkin seuraksi! En pysty kirjottamaan tästä muuta kuin, että kesä tule jo!

Joko te ootte kesäfiiliksillä vai nautitteko vielä pakkaspäivistä ja talvesta? Mä ainakin oottelen niitä lämpösiä kelejä jo kieli pitkällä! :P

<3:llä Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti