sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Hiussunnuntai

Heippulis!

Se ois taas aika aurinkoisen sunnuntain viikkokatsauksen! Myös blogeissa on selkeästi inspiroiduttu kevään mukana tuovasta innostuksesta kokeilla uusia kampauksia! Ihanaa vihdoinkin aurinko alkaa paistaa ja ulkona saattaa jopa tarjeta ilman pipoa!!! No okei pakko myöntää mulla ainakin on vielä semmonen panta käytössä joka suojaa korvia tolta viimalta... Mutta kevättä ja kesää ootellessa on hyvä opetella uusien kampauksien tekoa, jotta ne sitten kevällä handlaa vaikka silmät kiinni ja unissaan :P

Kuva Nude
Nude-blogin Erika on listannut tutoriaalinsa ja linkit suoraan kampauksiin löydät täältä! Kampavalkin ohjeen linkitin jo viime viikolla, mutta kuvista löytyy muitakin Glitteristä löytyviä tuotteita! Erika on tehnyt numero 5:n ilman apuvälineitä, mutta jos on enemmänkin hiuksia hyvänä apuvälineenä toimii meidän hiuslasso! Numero 7:ssä on käytetty meidän upeaa hiuspantaa ja monessa kampauksessa on pohjalla nutturavalkki, jota löytyy meiltä monessa eri värissä ja koossa!

Myös Tickle Your Fancyn Sara on päättänyt tehdä muutaman kuvan opastuksen nutturavalkin käyttöön, tykkään ite erityisesti tosta rannekorun lisäämisestä nutturaan!!! Varsinkin toi niittiversio on aika huippu, jos mulla ois tarpeeks pitkät hiukset voisin kokeilla tota niin, että muuten pukeutuisin aika klassisesti, asustaisin helmikoruilla, mutta juju olisikin hiuksissa jossa on nutturassa niittejä! Onneksi myös rannekoruja on jokaiseen makuun ja tyyliin niin jokainen voi lisätä hiuksiinsa kaipaamansa lisän. :)
Tickle Your Fancyn Sara kirjotteli myös vierailustaan viime torstaina Polhemin PR-toimistolla, jossa pidettiin tällä viikolla lehdistötilaisuus Børre Olsenin suunnittelemasta mallistosta Glitterille, nimittäin So B by Glitter. Tämä kyseinen Børre ei välttämättä kuulosta tutulle, mutta tämä kyseinen herra on suunnitellut koruja mm. semmosille superstaroille kuin Rihanna sekä Lady Gaga! Tähän herraan kannattaa tutustua tarkemmin hänen nettisivuillaan!Uusimman Costumen sivuilla oli inspiroiduttu 60-lukua henkivästä "Beehive"-kampauksesta, joka on tänä keväänä todella ajankohtainen kampaus, sillä Costumen sivuilta löytyvät kuvat ovat Louis Vuittonin, Oscar De La Rentan sekä Vera Wangin muotinäytöksistä! Petrakin kirjotti eilen postauksen kampavalkista, käykää ihmeessä lukasemassa! Käytti kampavalkkia sitten tekemään klassisen banaaninutturan tai kohottamaan hiuksen tyveä, on tätä kampausta helppo koristella oman tyyliin sopivaksi! Kampavalkkikampausten kaveriksi sopivat niin hiuspannat, klipsikoristeet kuin koristeelliset hengettömät!

Voi vitsi taas mitä ihania kampauksia! Mulla on aikoinaan ollut tosi pitkät hiukset, ja nyt oon toisaalta vähän katunu sitä, että aikoinaan oon leikannu ne lyhyeks, koska tässä kasvatusprosessissa menee hermot niiin moneen kertaan... Mulla kyllä pikkuhiljaa rupeaa olemaan sen verran pituutta hiuksissa, että näistä jo ainakin erilaisia lettikampauksia sais, pitäis vaan saada aikaseks opeteltua semmosten tekoa; aikoinaan kun leikkasin mun pitkät hiukset lyhyeks sen takia kun en osannu niille tehdä yhtään mitään... Voisin kyllä löydä vetoa että mitä lähemmäs lämmin kevät ja kesä tulee sitä enemmän kaipaan taas sitä tosi lyhyttä tukkaa, joten en yhtään yllättyis jos extemporee leikkaisinkin hiukset taas lyhyeksi :P

Millanen teidän hiushistoria on, onko teillä aina ollut pitkät tai lyhyet hiukset? Ootteko innokkaita kampauksen tekijöitä vai ootteko jättäny ne muille?

<3:llä Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti