perjantai 15. maaliskuuta 2013

Patinaa ja piikkejä

Mustaa Kajalia -blogin HeidiB kuikuilee taas täällä näppäimistön takana vierasbloggaajana!

Tänään esittelen teille toisen Raw Black -malliston koruista inspiraationsa saaneen meikin. Korut ovat tällä kertaa itsessään jo niin näyttäviä, että en halunnut meikin kilpailevan niiden kanssa. Teinkin siis neutraalimman ja päiväkäyttöön sopivamman meikin, jossa kuitenkin on pieni rokkaava juju.

IMG_9354

Valitsin luomiväreiksi patinoitunutta metallia muistuttavan pronssisen ruskean, aavistuksen metallisen harmaanruskean ja punertavan ruskean, joka tietyssä kulmassa hohtaa vihertävänä. Koska koruissa on asennetta enemmän kuin laki sallii, toin muuten aika neutraaliin silmämeikkiin hieman rokkia siipimäisellä varjostuksella, joka tekee silmistä aavistuksen kissamaiset. Viimeistelin meikin ohuella rajauksella ja runsaalla kerroksella ripsiväriä.

IMG_9338 IMG_9340 IMG_9317

Huulet rajasin kevyesti hieman tummemman nudella rajauskynällä ja sipaisin niille aavistuksen rusehtavaa nudea kiiltoa ja poskille valitsin lämpimiä ja hohtavia kullan ja persikan sävyjä. Tukka on taas sotkuinen ja pörröinen rock-tyyliin sopivasti.

IMG_9274 IMG_9266

Toivottavasti olette tykänneet näistä jutuista ja saaneet ideoita siihen miten korut voivat toimia meikin innoittajana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti