tiistai 19. maaliskuuta 2013

Vedenalaista

Kevään hittivärin mintun lisäksi olen taas auringon ensi säteiden mukana innostunut turkoosista (aurinko ja järvi- tai merimaisema kun liittyvät oleellisesti yhteen - täällä lumikinosten keskellä haaveillessa ;) Inspiroiduin myös jo viime viikolla oman blogin puolella veden sävyistä, sen postauksen voi käydä kurkkaamassa täältä.

Käväisin eilen kurkkimassa uutuuksia, jotka oli juuri saatu laitettua esille Mikkelin Glitterin takaoveen. Mukanani ei ollut kuin kännykkä, joten kuvasaldo ei ole sitä parhaimman laatuista - ja teidän täytyykin mennä katsastamaan nämä ihanuudet paikan päällä ! ;)Tuo okranpunainen metallikaulakoru sekä sulkakorvikset josta löytyy samaa sävyä + turkoosia ja valkoista, olisi ihana yhdistää johonkin rentoon puuvillatunikaan ja gladiaattorisandaaleihin .. Ja nuo piikkikaulakorut veivät huomioni ensimmäisenä, aivan älyttömän makeita kummassakin värissä! Kyllä taas tietää mitä tällainen sulka- ja niittifriikki tulee hankkimaan.. ;)
Kaikista näistä korujen ja hiuskukkien väreistä tulee tosissaan ihan mieleen rantaloma: turkoosi vesi, sininen tyyni taivas valkoisine pilvineen, punaisena hohkava ja kivasti poltteleva hiekka ..tai se käristyvä nahka.. Lisäksi kaulakorujen joukosta löytyi ihan suoranaisestikin meriaiheisia kaulaketjuja: kiva pikku kala ja merihevonen ! :) Käykää nappaamassa omanne, rantalomalle mukaan (te onnekkaat) tai ihan vaan kesäfiilistelyyn - koska ei ne helteet ole enää kovin kaukana (JEE!)

1 kommentti: