keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Vaatteet asusteiden mukaan vai miten se oli?

Valmistautuminen työpäivään voi kohdallani tapahtua kahdella eri tavalla.

A) Puen työvaatteet ylle ja päätän koruttaa itseni vasta työpaikalla.

B) Mietin kotona ensin päivän korufiilistä. Strassiolo? Puukorufiilis? Päätettyä mielessäni päivän koruteeman puen siihen tunnelmaan sopivat vaatteet ylleni ja suljen ulko-oven. Valitsen vaatteet siis asusteiden mukaan eikä toisinpäin kuten yleensä tehdään.

Tekeekö joku muukin tämän homman nurinkurin?Tänään kallistuin vaihtoehto A:n puolelle.

Olo oli tänään mukavuudenhaluinen ja halusin jatkaa löysien vaatteiden linjalla myös kodin ulkopuolella. Yhdistin paksujen mustien sukkahousujen kaveriksi isolla rusetilla koristellut kangassortsit, mustan hihattoman ja hihattoman päälle puin 2-3 numeroa liian ison kermasävyisen läpikuultavan löllöpaidan.

Glitteriin saavuttuni havahduin kylmään faktaan: asu toimii enemmän kuin hyvin ilman koruja. Koruihmisenä haluan tottakai pukea korut päälleni, olohan olisi muuten ihan naku! Glitteriin oli myös tullut kaikkea uutta ja ihanaa mitä halusin päästä kokeilemaan ylleni, eli eihän koruttomuus nyt olisi tullut kuuloonkaan.

Vaatteissani tummat sävyt (alaosat ja "aluspaita") antoivat kermansävyiselle yläosalle sopivasti kontrastia eli lähdin hakemaan myös koruissa tätä samaa yhdistävää tekijää yhdistämällä asuun mustaa korua.

Oversize-vaatteiden kanssa suosittelen valitsemaan asusteiksi isot & skarpit korut. Isot ja "valuvat" tai liian sirot ja huomaamattomat korut jättäisin tällaisten asujen kanssa väliin. Oikeat korut valitsemalla vältytään valuvalta olemukselta, sillä isot ja skarpit korut tekevät kantajastaan ryhdikkäämmän.

Kannattaa hyödyntää vaatteista löytyviä kontrasteja koruja valitessa. Esimerkiksi mikäli kokomustassa mekossa on sininen kaistale niin samaa sinistä kannattaa kompata jossakin koruvalinnassa. Vastavärejä kannattaa myös hyödyntää, niistä saa herkulliset kontrastit :).Löysin laukustani sinne edelliseltä reissulta jääneen rakkaan tupsukaulakoruni! Tätä korua myytiin Glittereissä ainakin viime vuonna ja rakastuin siihen heti. Kyseinen tupsukoru on matkustanut kanssani viime vuonna lähes kaikilla festareilla ja konserteissa mukana. Tupsukoru on tyylikäs, simppeli ja ajaton mikä tekee siitä erittäin helpon korun yhdistää mihin tahansa asuun tai tilaisuuteen.

Tulisikohan Glitteriin tänäkin vuonna tupsukaulakoruja :)? Samanlainen valkoisena olisi ihana!Vasemman kätösen keskisormeen sujahti pari viikkoa sitten Glitteriin rantautunut Romantic Black -mallistoon kuuluva kukkasormus. Tässä kukassa on asennetta :)!Oikea käsivarsi sai kaverikseen myös uutuusrannekorun - ja hei mikäpä muukaan siinä roikkuisi kuin minitupsu!

Huomaatteko asusteita yhdistävät tekijät :)? Tupsut korvissa, kaulassa -ja ranteissa olisivat jo liikaa, mutta kun samaa elementtiä toistaa sopivasti se istuu käteen kuin hanska. Pallomuoto toistuu rannekorussa ja kukkasormuksen keskellä.

<3:llä Tracy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti