sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Glitter-bongailua!

Hellurei!

Se ois taas aika katsastaa, mistä kaikkialta on tullu bongailtua Glitterin koruja! 

Kuva Polka Dots
Ihana Polka Dotsin Jonna oli kuvaillu sen kaulakoruja ja sieltähän löytyi sitten oikein kunnolla Glitteriä! 

Kuva Focus On Fashion
Myös sulosella Focus On Fashionin Sallalla on ollu blingiä käytössä! Ite tykkään ihan sikana tosta arkinen neulepaita + mahollisimman näyttävä kaulakoru-yhdistelmästä! Liian harvoin juhlakorut jäävät siihen yhteen käyttökertaan ja jonnekkin laatikon pohjalle pölyttymään.
Kuva Si Moda
Si Modan Kaisa oli saanu postipaten paketin ja selkeesti tykästyny näkemäänsä ;) Oon aina ollu mekkotyttö ja tykkään taas tästä kombosta kun yhdistetään arkinen neule ja arkeen muuten liian juhlava mekko, turhaan ne vaatteetkaan sinne kaappiin jää roikkumaan! Lisää mekon ja neuleen kaveriksi yksinkertainen, mutta tyyliin sopiva laukku ja volá!

Kuva Mademoiselle Pigalle
Myös Mademoiselle Pigalle on tykästynyt samaan upeaan peilipintaseen laukkuun, enään ei siis tarvi peiliä mukaan erikseen kun lähtee humpalle ;)

Kuva White Trash Disease
Ja viimesenä, muttei todellakaan vähäisimpänä iki-ihana Nata ja tupladenim johon kauluskoru tuo sopivasti lisää asennetta! Tollasen farkkupaidan kanssa ei välttämättä kaulakorut natsaa, joten kauluskoru pelastaa tilanteen! Tossa kauluskorussahan on tommoset pinssit takana, joten sen saa myös vaikka ihan rintakoruksi....  

Kuva ocJulia
...Tai ocJulian tapaan tähän tyyliin koristamaan mekon olkaimia, voisin kuvitella että kauluskoru toimii myös yksiolkaimisen mekon toispuoleisuuden korostamisessa!


Eipä muuta tällä kertaa, huippua uutta alkavaa viikkoa! :)

<3:llä Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti