perjantai 18. tammikuuta 2013

Olipa kerran innokas joukko Glitteriläisiä..

Jotka kerta toisensa jälkeen toivoivat omalta markkinointivastaavaltaan ihkaomaa Glitterblogia. Tämä lupasi "kyllä varmasti jossain kohtaa, mutta ei vielä.." Ehti kulua miltei puolivuotta siitä, kun olin siirtynyt yrityksessämme markkinoinnin puolelle ja totesin että nyt on oikea aika blogille! Toisin sanoen en keksinyt enää sopivia tekosyitä, kun Viivi jatkuvasti linkitti minulle blogeja joissa oli näkyvillä meidän tuotteitamme (hienosti ilmaistuna: muistutti koko ajan, joko, joko mekin? :p)

Pyysin Viivin kanssani blogin perustamisen aloituspalaveriin muutaman viikon päähän. Myös "Mirkku-myyjä" on jaksanut olla minuun aktiivisesti yhteydessä ja halunnut myös meille blogia ja jakanut itsekin bloggaajana minulle paljon vinkkejä muun muassa viime syksyisen blogi-illan järjestämiseen joten oli itsestään selvää että myös hän tulee mukaan palaveriin. Samaan aikaan yksi myyjistämme palasi työharjoittelustaan Ruotsista ja kyseli minulta opinnäytetyön aiheideoita. "Meillä on blogipaltsu ens keskiviikkona> tule mukaan ja mietitään sitten sitä sun oppariakin"

Eilen lopulta istahdimme yhteisen pöydän ääreen ja annoin tytöille paperia, värikynät sekä totesin: No niin, nyt haluan nähdä paperilla minkälainen se blogi olisi, mistä siinä puhutaan, ketkä siihen kirjoittavat, kuinka usein... Tehokkaan puolituntisen jälkeen idearunko oli jo kasassa ja suu vaahdossa tytöt esittelivät ideoitaan. Yhdessä jalostimme niitä ja mietimme käytännön toteutusta blogista, johon moni eri ihminen kirjoittaa.
Meillä Glitterissä ideasta toteutukseen ei mene yleensä kauaa: Facebookiin päätimme mennä viime syksynä ja vielä samana iltana, kun sain tiedon siitä olin jo avaamassa sivujamme. Markkinointipalaverissa sovimme muutamaa kuukautta myöhemmin että Instagram on seuraava askel ja jälleen kerran samalla viikolla perjantai-iltana kirjoitin Googleen "Instagram" ja aloin hommiin. Tässä sitä taas ollaan samassa tilanteessa: Google> "perusta blogi"
 
Siitä se sitten alkaa.. Kiitos Maailman Parhaalle Henksulle ja Tervetuloa Rakkaat Glitterfanit seuraamaan Glitterblogiamme:)

<3:lla Reija Rintala
PR & Markkinointivastaava, Glitter Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti