tiistai 22. tammikuuta 2013

Viikkokatsaus

Moikka!

Se on taas se aika kuukaudesta kun kaikista naistenlehdistä tulee uudet numerot ja kun yks mun suosikkiharrastuksistani on bongailla Glitterin tuotteita esimerkiksi lehdistä, telkkarista ja blogimaailmasta. Selasin tossa noita uusimpia lehtiä ja tälläsiä löyty!


Ensimmäisenä osu silmiin muutamat meidän korvikset, jotka molemmat kuuluu uuteen Art Deco-sarjaan! Noi hapsukorvikset on tosi hauskat ja varmasti kiinnittää muiden huomion, ne on meinaan tosi pitkät! Piristää huonompaakin päivää, ei kaikkea kannatta ottaa niin tosissaan ;) Jos vihreä ei oo sun väri, mutta ihastuit malliin niin tupsukorviksia on tulossa lähiviikkoina myös muissa väreissä!

Nyt isoveli valvoo myös sun korvissa ;) Silmäkorviksissa on mun mielestä sopiva sekotus taikauskoa sekä erilaisia etnisia kulttuureja. Löytyy myös kultasena!


Hapsukorvikset 9.90€ ELLE 1/13
Silmäkorvikset 5.90€ ELLE 2/13
Ihana perussormus, joka sopii jokaiseen tilanteeseen! Myös tämä sormus kuuluu uuteen Art Deco-sarjaan ja tätä sormusta löytyy myös vihreänä sekä mustahopeisena! Tää sormus on ainakin mun ostoslistalla! (ennestäänhän mulla ei oo yhtään sormusta....)

Small details, big difference; Kello toimii näyttävänä yksityiskohtana rannekorujen sijaan. Hillitty kello on helppo yhdistää villiinkin asuun ;)


Sormus 7.90€ Olivia 2/13
Kello 34.90€ Costume 2/13Loppuhuipennuksena kevään uutuuksia!
Meille saapui eilen nuo uudet pastellin sävyiset korut ja laukut, ja vaikka kuinka oon aikasemmin ollu sitä mieltä, ettei karkkivärejä mulle, joudun taas kääntämään takkini... En kuitenkaan halua pukeutua päästä varpaisiin pastellisävyihin (ainakaan aluks...), vaan aion kokeilla vaalean sävyisten asusteiden yhdistämistä kokomustaan vaatetukseen!

Aurinkolaseja ootellaan vielä saapuvaksi lähiviikkoina, mutta tästä kuvasta päätellen viime kesänä alkanut pyöreiden lasien muoti jatkuu edelleen. Pyöreät lasit jakavat mielipiteitä, mutta pakkohan näitäkin on kokeilla jonkun kukallisen hippimekon kaveriksi! Intiaanikesä tule jo!

Laukku 29.90€ Costume 2/13
Aurinkolasit 11.90€ ELLE 2/13

Kuva More To Love
Ihanalla More To Love Mimmillä oli ihan superi meijän kaulakoru käytössä, pinkkejä pääkalloja ja piikkejä, mitä muuta voi korulta toivoa? :D Täältä löydät kyseisen postauksen: http://www.moretolove.fi/2013/01/match.html

Harrastatteko te tämmöstä korubongailua? Entäs kenen päällä ootte nähny upeita Glitterin tuotteita?

<3:llä Viivi

1 kommentti:

  1. ENÄÄ ei käytetä loppuännää eikä ole käytetty useisiin kymmeniin vuosiin...."enään ei siis tarvi peiliä mukaan erikseen kun lähtee humpalle". Huolla kieltä, ei pelkkiä koruja.

    VastaaPoista