keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Päivän tyyli: kello kello kuvastin, ken on rannekelloista kaunehin?

Tervetuloa lukemaan Glitterin omaa blogia myös minunkin puolestani! Edellisen päivän tyylin teille esitteli herttainen Viivi ja nyt on minun vuoroni kertoa hieman itsestäni.

Bloggaajanimeksi valitsin nimen joka on vuodelta ala-aste. Meidän kaikkien piti keksi itselleen englanninkielinen nimi jota käytimme englannintunneilla. Opettaja "kastoi" minut nimellä Tracy ja äkkiäkös siitä luokkamme tyhmät pojat väänsivät treisi -> crazy ja se oli silloin kuulkaas hauskaa se! Miksi siis heittää hyvää nimeä hukkaan, vähän kreisiksihän sitä monesti itsensä tuntee ;).

Minulla on vakava kosmetiikkaobsessio, musiikki on suuressa osassa elämässäni, tykkään kovasti tatuoinneista sekä lävistyksistä ja osaan liian monta repliikkiä ulkoa vanhoista Disney-leffoista.


Iltapäivä kului hujauksessa hoitaessani erilaisia asioita ympäri keskustaa. Päivän tyyliini kuului tällöin luonnollisesti rannekello ja päivä tulikin juostua -kirjaimellisesti- kello kädessä. Esimerkiksi käydessäni Glitterin toimistolla viemässä Costumeen valokuvaamani Glitterin tuotteet ehdin varmaan näyttämään ensin perävaloja ja vasta sitten moikkaamaan toimiston väkeä, hups.

Kävin tänään myös ostamassa täydellisen nahkatakin


Tämä upea kello oli varsinainen löytö tammikuun -75% alennusmyynneistä. Mustaa, niittejä, ketjuja, alennuksessa... en keksinyt yhtään syytä miksi olisin jättänyt kellon ostamatta.


Pikkurilliäni koristi käärmeaiheinen kynsisormus ja rannekoruttomaan kätöseen pääsi mustan kynsilakan kaveriksi söötti musta (kuka yllättyi?) rusettisormus.


Minua katselleen viereisestä terraariosta nyt sen verran nyrpeällä ilmeellä, että parasta siirtyä pois tietokoneen äärestä ja mennä antamaan liskolle päivän ateria.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

<3:llä Tracy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti