maanantai 1. huhtikuuta 2013

"Just throw some glitter on it"

Glitterin Adam Lambert -kisan voitti Jenni, jonka vastaus kilpailukysymykseen oli omasta mielestäni erittäin osuva. Kisassa piti kirjoittaa lipukkeeseen jokin vastaus siihen, mikä yhdistää Adam Lambertia ja Glitteriä. Jenni vastasi kysymykseen Adam Lambertin omalla lausahduksella: “If something doesn't look right, just throw some glitter on it.”

Palkinnoksi Jenni sai siis liput Adam Lambertin Helsingin keikalle (22.3.2013), ja lisäksi palkintoon kuului myös unelmien korusetti. Korujen valinta alkoi Forumin Glitterin koruvalikoiman kartoituksella, mikä aiheutti puolestaan sen, että valinnanvaikeus kasvoi melko suureksi. Toimin itse Jennin henkilökohtaisena shoppailuassistenttina, ja innostuin samalla itsekin. Laitoin nimittäin heti kotiin päästyäni Lambertia soimaan.


Onnellinen voittaja.

Lippujen kanssa kävi niin, että Jenni oli ensin jäänyt ilman Adam Lambertin keikan lippuja, jolloin hänen ystävänsä oli rohkaissut osallistumaan Glitterin kilpailuun. Liput keikalle olivat sitten kuitenkin löytyneet netistä, kun joku oli myynyt ylimääräisiä lippujaan, ja Jenni oli ne saanut ostettua. Voittoliput tulivat kuitenkin nekin tarpeeseen, sillä kaveriporukasta löytyi useampikin Adam Lambert -fani.

Keikkalippujen lisäksi Jenni sai valita haluamansa korut Glitteristä.

Muutaman minuutin pohdinnan jälkeen korujen joukosta erottuivat ne suosikkimallit, joista osa pääsi jo heti keikkakoruiksi käyttöön.

Laukkupohdinta.

Jenni mietti pitkään, minkä laukun valitsisi. Niittilaukku vei lopulta voiton, vaikka kuvan musta olkalaukkukin vaikutti hyvältä keikkalaukulta.

Earcuffit ja kauluskorut kiinnostivat.

Glitteristä löytyi Jennin korukokoelmaan myös jotakin, mitä hänellä ei vielä entuudestaan ollut ollenkaan. Kauluskoru teki nimittäin vaikutuksen, ja hän kertoikin käyttävänsä melko usein kauluspaitoja, joihin koru sopisi erittäin hyvin.

Kolmesta eri rannekorusta syntyi hyvä yhdistelmä.

Ranteeseen löytyi useampi rannekoru, joita voi pitää joko samalla kertaa tai eri aikaan ranteessa.

Väripilkku - mintunvihreä kaulakoru.

Kaulakoruksi Jenni valitsi mintunvihreän kyyhkykorun, sillä muut hänen valitsemansa korut olivat melko tummia tai metallisen värisiä.

Matkaan lähti myös korurasia, jossa uusia koruja on mukava säilyttää. Lopuksi Jenni valitsi myös kaverilleen keikkakorusetin, ja lopullinen shoppailutulos näytti tältä.


Kilpailun palkinto kokonaisuudessaan.

Jennin valmistautuminen keikalle oli siis onnistuneesti aloitettu. Sen jälkeen vain kipinkapin junaan, valmistautumaan keikalle ja kohti etkoja!

Onnellinen voittaja - vielä kerran.

Kaveriporukalla oli koko perjantai aikaa virittäytyä tunnelmaan, ja tytöt saivatkin laittautumiseen ja fiilistelyyn kulumaan monta tuntia samalla, kun Lambert oli jatkuvassa soitossa koko ajan ennen keikkaa.

Adam Glitterin ympäröimänä.

Illalla fiilis oli superjännä, Jenni kertoi, kun kyselin, miten keikkailta oli kokonaisuudessaan sujunut. Sain Jenniltä vielä muutaman kuvankin julkaistavaksi täällä blogissa.

Keikkakorut.

"Hartwalilla oli tosi paljon porukkaa ja fiilis vaan nousi koko ajan mitä lähemmäs h-hetki tuli. Adam aloitti keikan noin puoli ysin aikoihin, ja sitten alkoi bileet! Keikka oli upea, Adam veti shown täysillä. Yleisö hurrasi ja lauloi ihan fiiliksissä mukana. Omakin ääni oli ihan käheä keikan jälkeen. Kun keikka oli ohi, lähdettiin saman tien talsimaan kohti Tigeriä, jossa juhlat sitten jatkui hyvällä meiningillä."  - Jenni

Superonnelliset tytöt keikalla.
 
Oltiin superonnellisia tyttöjä kaikki, Jenni tiivisti keikan jälkeen. Ilta oli siis kaikin puolin onnistunut.

<3:llä Hanski

2 kommenttia:

  1. Hihi tuli hyvä mieli tästä postauksesta!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Itsellekin tuli silloin hyvä mieli, kun pyörin Jennin shoppailuassistenttina. :)

    VastaaPoista