sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Väriä kevääseen!

Hopsansaa!

Apua kun päivät menee nopeesti, taas on viikko hurahtanu ohi ihan huomaamatta! Ihanasti se kevät sieltä tekee tuloaan ja sen kyllä huomaa myös ihmisten pukeutumisesta ja siitä mitä ihmiset haluaa nyt ostaa! Meille tuli uusi erä niitä superihania tuubihuiveja vaikka missä kirkkaissa väreissä ja ne on kyllä menny niin kuumille kiville, että niitä uusia värejä ei montaa jääny lauantain jälkeen myytäväksi! Uusina väreinä oli ainakin keltasta, pinkkiä, korallia ja sitä ehdotonta kesäväriä; turkoosia!

Kuva Koskikeskuksen tarjousliite

Väreistä puheenollen niitä löytyy tästä Nelliinan stailauksesta vaikka kuinka! Justiinsa kotiutuin alesta yhden kappaleen tuota kaulassa roikkuvaa kaulakorua, joka muuten löytyy myös More To Love Mimmin korukokoelmasta! Jos ei muuten oo noista neonväreistä ainakaan vielä oo kerenny innostumaan niin pian kalenterisa häämöttävä vappu on erittäin hyvä syy pukeutua vaikka kuinka överisti! Nelliinasta inspiroituneena väittäisin että ensi viikolla mulla on käsi täynnä rannekoruja kaikissa mahollisissa sateenkaaren väreissä!

Kuva Hello, stranger

Ihanalla Hello, strangerin Marialla on käytössä sama kaulakoru kuin minkä Krista Siegfrids valitsi itselleen Glitter-vierailullaan. Tässä kaulakorussa ite tykkään eniten ton kaulakorun mallista sekä noista isoista kivistä yhdistettynä ehkä hieman ristiriitaiseen käsiteltyyn hopeaan. Vaikka tämäkin kaulakoru on iso ja näyttävä, ei se kuitenkaan ole liikaa hillityn kivimääränsa ansiosta. Ihanat muuten noi Marian hiukset!! Jos mulla olis luonnostaan vaaleat hiukset niiin testaisin tollasta ihanaa hattarapinkkiä hiuksiini, noi on niin makeet!

Kuva Naag

Aina yhtä trendikkäälle Naagin Jannelle postipoika polki Oulun Kauppurin Glitteristä lähetetyn paketin perille! Tänne blogiinkin kirjoitteleva Julia oli hyvin innoissaan lukiessaan, että Janne oli itse käynyt ihailemassa jo ear cuffia ja rannekorua aikaisemmin! Noi molemmat rannekorut näyttää muuten aika hyvälle yhdessä, pitääkin mallailla näitä töissä. Innolla ootellaan kuinka Janne aikoo näitä koruja yhdistellä omassa tyylissään sopivaksi! :) Niin ja haleja vaan sinne Jannelle takasin tai niin kuin Hanski sanoisi; PUSS O KRAM! :P

Kuva Trendi 4/2013

Uusin Trendi kolahti tällä viikolla postilaatikosta ja selasin sitä vaan sen verran läpi, jotta kerkesin bongata meidän tuotteet lehden sivuilta. Lehden sivuilta kuitenkin löytyi jo mun ja Tracyn suosikki tuo niittirannekoru, joka muuten näyttää todella hyvältä yhdistettynä sekä strassiin että pastelliin... Huomisen vapaapäivän kunniaksi voisin alottaa aamun rauhallisesti Trendin parissa! Kesä lähenee ja se meinaa myös sitä että isot näyttävät lierihatut tulee jälleen myyntin Glittereihin! Joka kesä mä aina sovittelen ja ihailen niitä, mutta aina oon syystä tai toisesta jättänyt ne vielä muiden ostettavaksi. Yleisesti ottaen tarvisin kyllä oikeasti jonkun kesähatun, toivottavasti noita hattuja tulee muitakin meille kesäksi. :)

Kuva Trendi 4/2013

Sunnuntai on hyvä päättää Glitter-tyyliin glitterkuorrutettuihin tuotteisiin ja niitähän Glittereistä löytyy! Oikealla oleva pinni on kyllä upea ja ainakin mulle tulee siitä mieleen oikea vintage Hollywood-Glamour ja oikein naiselliset supertähdet! Oon varmaan jo aikasemmin kirjotellu tästä makeesta Max Miniin kuuluvasta laukusta, jonka on kyllä pakosti suunnitellu joku naisia ymmärtävä insinööri! :P Tässä laukussa on niin nerokkaita ideoita, että tätä kannattaa ihan ehdottomasti käydä ihmettelemässä lähimmässä Glitterissä asti! Laukku jossa ei oo vetoketjua eikä magneetti- eikä solkikiinnitystä ja silti se on enemmän kun näppärä!

Bling blingistä arkisempiin asioihin ja siihen että se ois taas sunnuntai ja huomenna pitäis taas palata arkeen. Mä pääsen onneks alottamaan viikon vapaapäivällä rennosti! Ei muutakun ajoissa sitten kaikki nukkumaan niin jaksaa herätä pirteenä uuteen viikkoon! ;)

<3:llä Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti