tiistai 9. huhtikuuta 2013

Arska täällä, hei!

Nyt on käsillä ehkä parhain uusien aurinkolasien hankinta-aika, sillä ennestään tuttuja perusmalleja ja useita erikoisempia laseja on saapunut Glitter-myymälöihin runsaasti (ja ihan vielä eivät ole kaikki talvihorroksesta heräilevät hamstranneet telineitä tyhjäksi! :) Saatiinhan me vielä menneellä viikolla vähän uutta lunta osaan maata, mutta jo tänään nautiskelin ainakin itse päiväkahvin parvekkeella (lämpimästi pukeutuneena tietenkin;) Samalla kun kirjoittelin tätä postausta, tuli huomattua että omista valikoimista löytyy jo aika monet erilaiset lasit (sekä parit samanlaiset eri väreissä hihhi). Mutta tyyliähän on kiva vaihdella ihan fiiliksen mukaan, tämä pätee myös aurinkolaseissa.

Pastellisävyiset "RayBan Wayfarer"-tyyppiset lasit ovat nousseet ainakin meillä Mikkelissä suursuosikiksi, onhan niissä klassinen malli joka käy monelle ja kivasti värivalikoimaakin. Kuvissa näkyvien valkoisen, vaaleanpunaisen ja mintun lisäksi löytyy ainakin perus-ruskeaa ja mustaa sekä erilaisia kuoseja, kuten kukkia ja palmuja. :)


Ei pidä unohtaa myöskään pilotteja ja neon-värejä! Nämä pilotti-mallit olivat valikoimissa jo edellisvuonna, ja päätyivät itsellä sekä arki- että festarilaseiksi :) Eikä pidä unohtaa sitä seikkaa, että monet arska-mallimme käyvät myös komeammalle sukupuolelle..

laukku Glitter!
kuva oma, älä kopioi ilman lupaa:)
kuva oma

Peilipilotteja:
kuvalähde tuntematon

Metallisävyjä löytyy myös useassa uutuudessa! Todella hyvännäköinen ja käteväkin valinta on nuo alla, oikeassa reunassa näkyvät lasit, joissa on valmiina ketju. Helpot etenkin kaupungilla, kun välillä menee sisälle kauppoihin eikä tiedä minne aurinkolasinsa pistäisi kun laukkuunkaan ei mahdu (nimimerkillä on tullut jotkut hukattua kaupan vaatekasojen joukkoon...:)

kuva Glitter Mikkeli
näitä löytyy Glitteristä myös mustana, pinkkinä ja valkoisena.

Muodikkaimmaksi malliksi alkaa tänä kevät-kesäkautena nousta kuitenkin pyöreät retrolasit, tästä on tullut täällä blogissa aiemmin juttua mm. pääsiäissunnuntaina tässä Viivin viikkokatsauksessa :) Jotkut saattavat vierastaa tätä "hippi"-muotoa, mutta suosittelen ehdottomasti ainakin kokeilemaan, rikkomaan omia rajoja! Allaolevia laseja löytyy mm. punaisella sävytettynä Glitteristä, aika makeat. Myös muotiguru & stylisti Rachel Zoe käyttää usein pyöreitä laseja, hänen upeasta tyylistään kuva seuraavana.

kuva täältä
kuva täältä
kuva Glitter Mikkeli
kuva sirenlondon.com
kuva oma
kuva oma
Ensikokemukseni oli ettei pyöreä malli käy kasvoilleni, mutta muutaman kerran käytettyäni voin todeta että ne ovat kyllä eri veikeät! Ja viimeisestä kuvasta löytyy vielä kehyksettömät "Lennon"-lasit, jotka ollaan saatu tämän kevään valikoimiin mukaan; sirot + muodikkaat + hauskat. :)
kuvalähde tuntematonMikä on sinulle omin aurinkolasimalli, josta et luovu ?
 Ja kokeilisitko myös sinä tänä keväänä jotain ihan uutta ? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti