lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ponytail

Mikä ei kuulu kuvaan? Vinkki, se en ole minä :)


Niinhän se on, että ei mulla ihan noi pitkä tukka oo. Tossa viikolla pohdiskelin tämän lauantain hiusjuttua ja päädyin monien kuvien kautta esittelemään teille yhden meidän hiuslisäkkeistämme. Ensimmäisenä lisäkkeenä kehiin astelee ponnarilisäke, jota löytyy tällä hetkellä kuudessa eri värissä. Tämä on varmasti yksi monikäyttöisimmistä lisäkkeistä, sillä sitä voi käyttää sinällään ponnarina tai tehdä erilaisia kampauksia.


Omat hiukset täytyy vain ylettää kiinni ponnarille, jotta tämän saa kiinni. Pituudella ei siis ole väliä. Lisäkkeen voi hyvin laittaa myös omiin pitkiin hiuksiin tuomaa lisää tuuheutta tai sitten lyhyeen (kuten mulla) tuomaan pituutta. Sen verran voin kertoa näin pitkään lyhyt hiuksisena olleena, että lisäke painaa jonkin verran ja päänahka tulee kyllä ensimmäisillä kerroilla kipeäksi. Päänahan siihen tottuessa ei enään koko lisäkettä huomaakkaan.

Ponnarilisäke sisäpuolelta. Kihara osio on tarkoitettu kieputettavaksi lopuksi ponnarin ympärille.  
Kuvassa näkyvät neljä hakasta pitää lisäkkeen hyvin paikallaan.
Tarra kiertää lisäkkeen ympäri, jolloin sen saa tarpeeksi tiukalle omien hiusten ympärille.
Mun pikku nökö ponnari.
Aseta hampaat pään ja oman ponnarin väliin tukevasti.
Avaa lisäke ja kiepauta oman ponnarin ympärille.
Ja tarra napakasti kiinni.

Pyöräytä lisäkkeen sivussa oleva kihara ponnarin ympärille ja ponnari on valmis. 
Helppoa!!
Joissain kuvissa tuo valo on oikein napannu lisäkkeen hieman vaaleisiin raitoihin, mutta ei ne todellisuudessa ole noin vaaleita. Lisäke on tismalleen saman värinen kuin omat hiukseni ovat. Tästä ponnarilisäkkeestä on todella helppo tehdä esim. valkilla perus nuttura tai multitoolilla markkinarinkeli yms. Näitä sitten tulevaisuudessa lisää ohjeiden kera.

Glitterin lisäkkeet eivät ole luonnon hiusta, vaan kuitua. Lisäkettä tulee harjata sille suunnatulla harvalla metalli harjalla, joka on esitelty tässä postauksessa. Lisäkkeitä tulee myös pestä miedolla shamppoolla tai ihan perus laimennetulla shamppoolla yms, ei fairylla haaleassa vedessä. Märkää hiusta ei kannata harjata, vasta kun se on täysin kuiva. Lisäkkeen kannattaa antaa kuivua ihan itsekseen, mutta mikäli sen tarvitsee nopeasti kuivaksi voi kuivata miedolla lämmöllä föönillä. Lisäkettä voi myös kihartaa tai vastaavasti suoristaa alle 180 asteessa, ilman että kuitu vahingoittuu. Kampauksia ajatellen tai ihan muuten vaan lisäkkeissä kannattaa käyttää hiuslakkaa, joka lähtee harjaamalla pois, näin se ei vahingoita kuituja. Muistakaa, mitä useammin harjaatte, sitä parempana se pysyy. Ja tietenkin säilyttäkää sitä mieluiten mukana tulevassa hiusverkossa omassa rasiassaan. Muistakaa myös olla tarkkoina kuumien, kuten uunin ja grillin lähellä.

Mutta muistakaahan, että ensi viikolla torstaina lanseerataan uusi kampausoppaamme, joten käykäähän heti torstaina tai viimeistään ensi viikonloppuna hakemassa omanne, ennen kuin ne viedään käsistä. Mulle tuo uusi opas tuo tullessaan lisää hiusten laittoa työpäivän oheen, mahtavaa. Ensi keskiviikkona menen laittamaan kutsuvierastilaisuuteen kampausoppaan uusia kampauksia ja loppu viikon teen meillä Kotkassa asiakkaille kampauksia. Mutta te saatte ensi viikolla torstaista lauantaihin kampauksia meidän tuotteilla kaikissa liikkeissämme varmasti taitavien kätösten tekeminä.

P.S Taisin minä myydä tälläisen lisäkkeen tällä viikolla myös keppihevosen harjaksi. Mielikuvitus on vain rajana.

Aurinkoista viikonloppua!!

<3:llä Petra

2 kommenttia:

 1. fairylla?! eijeijei älkää tehkö sitä virhettä!!

  fairy on TODELLA tujua tavaraa, sillä ei saa pestä omiakaan hiuksia muuta kuin jos haluaa oikeasti _rastoittaa ne_ tai saada hiuksiin kertyneen, harmaan hiuslakkakerroksen (jota ei siis perus syväpuhdistavalla shampoollakaan saa) pois.

  tekohiukselle sopivia on joko vauvashampoo tai marseillesaippua/shampoo laimennettuina. (runsaalla vedellä tai hoitoaineella)

  harjana kannattaa myös käyttää hellävaraista pidennyshiusten harjaa, tangle teezer on tähän hommaan ehdottomasti paras.

  terv. parturi-kampaaja

  VastaaPoista
 2. Mä mietin tota ite ihan samaa, jo pelkästään fairyn ominaisuuksia ajatellen, mutta olen lukenut joissain kuituhiuksille tarkoitetuissa hoito-ohjeissa näin olevan. En kyllä muista enään mistä.

  Mutta kiitos Mira tästä varmistuksesta, että myös omat epäilyni pitivät paikkaansa. Mietin kyllä kirjoitettaessakin vielä tuota, että uskallanko sitä tuohon laittaa, mutta salaa toivoin ammattilaisen vahvistavan tämän asian. Älkää siis peskö sillä, vaan miedoilla shamppoilla.

  Tangle teezerin ominaisuuksilla varustettuja harjoja on muutes tulossa myös myöhemmin keväällä Glitteriin myyntiin. Varmasti hyvä harja myös pidennyksille, täytyy tosin testata ensin.

  VastaaPoista