keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Nörtistä hempeäksi

Pääsiäispyhät on vietetty rauhallisesti ja rennosti ottaen. Ruokapöydät ovat notkuneen lampaasta, herkullisista juustokakuista ynnä muista pääsiäisherkuista. Kaunis aurinkoinen sää helli lomailijoita koko pyhien ajan ja ulkoilusäät olivat mitä mahtavimmat koko Suomessa!

Näin taisi monen suomalaisen pääsiäispyhät mennä.

Minun lomavarustukseni oli t-paidan, hupparin ja yöpukuhousujen lisäksi tämä:


Ei, en ollut mökillä tai reppureissaamassa.


... Sen sijaan olin LANpartyilla istumassa tietokoneella, tanssahtelemassa tanssimatolla ja menossa hetkeksi nukkumaan silloin kun normaalit ihmiset heräävät ylös 8).

Energiajuomaa, pepsi maxia, suklaamunia, mikropitsaa, karkkia, sipsiä ja mikrokiinalaista mmmm! Siitä oli minun tämän vuoden pääsiäispyhät tehty

Neljännen päivän jälkeen koitti paluu arkielämän pariin.

Monen päivän hiihtelyt hupparissa ja kaksi numeroa liian isoissa olohousuissa saivat minut kaivamaan vaatekaappini kätköistä jotakin tyttömäistä, hempeää ja herkkää. Olen ihmeissäni miten minun vaatekaapistani voi sellaista edes löytyä. Taisin viime kesänä olla auringonpistoksen saaneena vaatekaupoissa ostoksilla, muuta selitystä en tälle asialle löydä.


Hempeä puuterisävyisen asu ei kaipaa raskaita koruja kaverikseen, ja lähdinkin jatkamaan hempeällä linjalla myös korujen kanssa. Glitterin Romantic Light -korusarja ei ole millään tavalla yhtään minua eikä minun tyylistäni, mutta nyt kuulin korujen suorastaan kutsuvan minua. Ihanaa ettei ihmisen tarvitse olla niin tyylirajoitteinen, kokeiltaa tekin aina välillä jotain ihan uutta ja erilaista :)!

Vasempaan ranteeseen sujautin ison ruusurannekorun joka itseasiassa kuuluu Romantic Black-korusarjaan


Oikeaan ranteeseen hyppäsi Romantic Light -sarjan hempeä vaaleanpunainen simpukkamateriaalia muistuttava rannekoru, Strassi-sarjasta isoista lasikivistä koostuva rannekoru ja C-C-C-Combo breakeriksi Raw Black-sarjan puolelta rakas niittirannekoruni.

Asussani oli etumuksessa sen verran kaikkea kangaskoristehörhökettä että en lähtenyt siihen yhdistämään kaulakorua laisinkaan. Mikäli paidassa lähellä kaulaa on tosiaan jo itsessään hörhökettä/koristetta/yms, ei kannata kaulakorua välttämättä laittaa laisinkaan vaan pitää kaulanalue rauhoitettuna ja keskittyä esimerkiksi ranteiden, korvien ja hiusten koristamiseen.


Hempeä ja tyttömäinen look ei kaipaa monimutkaista meikkiä. Yhtenä ideana minulla oli laittaa hempeää vaaleanpunaista luomiväriä ja tehdä mustalla eyelinerillä siipirajaus, mutta halusin pysyä tällä kertaa romanttinen luonnonlapsi-linjalla.

Kasvoille kosteusvoidetta ja kevyt kerros BB-voidetta tuomaan tasoitusta ihonsävylle mutta jättäen kasvot kuitenkin kauniin heleäksi. T-alueelle voi taputella kevyesti puuteria. Poskille kevyt sipaus poskipunaa tuomaan pirteyttä ja silmämeikiksi riittää pelkkä ripsivärikerros. Huulet saavat ruususen sävyn punaisella kevyesti kiiltävällä huulikiillolla. Valmis! Helppoa, nopeaa ja lopputulos on kaunis ja huoliteltu - mutta silti kevyella ehostusmäärällä :).

Lopuksi kotiovelta lähtiessä ripaus tyttömäistä hajuvettä niskaan ja se on siinä ^__^.

<3:llä Tracy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti